Nyt on eksoottista!! ABREUN koko nimi saa kielen solmuun – Anna kertoo portugalilaisen version

Laulaja ABREUn päivä on huomenna Vain elämää -ohjelmassa. Anna julkaisi Instagramissa suloisia kuvia lapsuudestaan ja paljasti samalla miten sanoa kokonaisuudessaan hänen tyttönimensä:

– Moi! Huomenna on MUN eli Anna Eira Margaridan päivä ja mä otan huomiseen asti tän ig- tilin haltuun. Ihanaa päivää kaikille ja huomenna taas mennään klo 20 Nelosella.

ABREUN päivän ennakkobiisi on myös julkaistu. Arttu Wiskari tykittää Mira Luodin kanssa räjähtävän version ABREUN biisistä. Vain elämää Instagram kertoo:

– Mitä Satulinnassa tapahtuu?! Huuuh, tällaista showta ei ehkä osattu odottaa – ei ainakaan päivän artisti, mitä ilmeistä on tulkitseminen.


Voit käydä katsomassa sen tästä: Ennakkobiisi

ABREU versioi viime viikolla Arttu Wiskarin biisiä Nokkahuilu, josta tuli Huuliharppu (Antonio). Kappale nousi suureen suosioon Spotify -musiikkipalvelussa. Anna kertoi tunnelmistaan Instagram-tilillään:

– Tää on mun fiilis ku kuulin et Huuliharppu (Antonio) on Spotify #2 HUHHUH kiitos! Perjantaina taas Vain elämää ja tällä kertaa mun päivä! Te ette oo valmiita tähän!

 

View this post on Instagram

 

Henkilön ABREU (@iamabreu) jakama julkaisu

Lue myös: Vain elämää tähdet nuortuvat vaan – katso kuvat ennen ja nyt!

- ILMOITUS -

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

VIIKON SUOSITUIMMAT

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]