Vain elämää tähdet nuortuvat vaan – katso kuvat ennen ja nyt!

Uusi Vain elämää -kausi alkaa tänään. Tätä kautta tähdittävät Anssi Kela, Arttu Wiskari, Chisu, ABREU, Tuure Kilpeläinen, Jukka Poika, Suvi Teräsniska ja Pyhimys. Kahdestoista kausi alkaa saapumisjaksolla, jonka jälkeen on Arttu Wiskarin päivä.

Ohjelman Instagram-sivulla on julkaistu paljon lisämateriaalia, jonka kautta artisteihin pääsee tutustumaan vielä syvemmin. Muusikot esittivät toisilleen kysymyksiä biisihasteessa, jossa selvisi, että ABREUta ahdistaa omien demojen kuuntelu ja Jukka Pojalla on erikoinen lempituutulaulu. Käy kurkkaamassa kaikki vastaukset Vain elämää Instagram-sivulla @vainelamaaofficial.

Sivulle on myös tehty kuvasarja artistien edellisestä esiintymisestä sarjassa ja nykyhetken kuva. Hämmästystä herättää, että muusikot eivät ole vanhentuneet yhtään. Päinvastoin Arttu Wiskari ja Tuure Kilpeläinen näyttävät jopa nuoremmilta kuin aikaisemmin.

Instagram: @vainelamaaofficial
Nelonen media

– Osa kauden artisteista on ollut Satulinnassa viimeksi jopa kahdeksan vuotta sitten! Kollaaseissa kuvat jokaisen ensimmäiseltä Vain elämää -leiriltä sekä perjantaina alkavalta. Ihana kuulla ja nähdä, millaisia tarinoita kuluneiden vuosien varrelta tämä jengi tuo yhteisen pöydän ääreen! Nähdään perjantaina kasilta!

Instagram: @vainelamaaofficial
Nelonen media

Vain elämään 12. kausi alkaa 24.9. kello 20 Nelosella ja Ruudussa!

Anssi Kela saapui Vain elämää -ohjelman kuvauksiin todella yllättävällä menopelillä

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit