Riihimäen vankilassa tuomiotaan lusiva Niko Ranta-aho ei aio masentua sellissään: ”Kai jotkut kukkahattutädit taas pahoittaa mielensä”

Katiska-käräjillä yhteensä 13 vuoden vankeustuomion saanut Niko Ranta-aho julkaisi Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoo kuulumisiaan Riihimäen vankilasta.

Ranta-ahon rikoksista kertova Katiska -sarjan toinen tuotantokausi starttasi tällä viikolla Ruutu+:ssa.

Lue myös: Niko Ranta-aho houkutteli lapsuudenystävänsä huumemaailmaan: ”Niko kysyi, onko pikkurahan tarvetta”

– Taas olisi sirkushuveja tarjolla koko kansalle, eli ei muuta kun popparit mikroon ja Rane ruudulle. Katiska 2 dokkari löytyy Ruutu+ palvelusta, Niko kirjoittaa Instagramissa.

Ranta-aho kertoo päivityksessä menevänsä elämässä eteenpäin positiivisuudella ja pilke silmäkulmassa. Hän kertoo päivityksessään, että positiivinen asenne on tärkeä säilyttää vankilassa.

– Kai jotkut ”kukkahattutädit” taas pahoittaa mielensä, kun ajattelevat miten ylimielinen olen, kun hymyilen ja nauran. Ei muuta kun tervetuloa Riihimäelle selliin M13 kokeilemaan elämää ilman positiivisuutta ja pilkettä silmäkulmassa, voi tulla päivistä todella pitkiä ja raskaita.. Täällä ei myöskään valitettavasti toimi sama ”Olen julkkis, päästäkää minut pois” huuto, kun julkkiksilla viidakossa, Ranta-aho vitsailee.

– Loppujen lopuksi menneet ovat menneitä. Kaikki tekee virheitä. Jotkut oppivat heti ensimmäisestä kerrasta, kun taas toiset vasta toisesta kerrasta. Itsellä fokus jo tulevaisuudessa, vaikka vielä muutama vuosi pitääkin lusia, Niko päättää.

Lue myös: Vankilaan tuomittu Katiska-huumepomo Niko Ranta-aho ei kadu mitään: ”Istun tuomioni kitisemättä ja elämä jatkuu”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Niko (@rawrane) jakama julkaisu

Niko Ranta-aho kertoo karmivista kokemuksista espanjalaisessa vankilassa: ”Siellä oli kusta, paskaa ja oksennusta lattioilla”

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
6 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit