PELAA 20 ILMAISKIERROSTA SWEET BONANZA PELISSÄ

Essi Unkuri on Miss Suomi 2021!

Uusi Miss Suomi kruunattiin Keravalla lauantai-iltana.

Miss Suomi 2021 on numerolla neljä kilpaillut Essi Unkuri. Voittaja kruunattiin lauantaina 18.9. suorassa lähetyksessä AlfaTV:llä.

Ensimmäisen perintöprinsessan kruunun sai Emmi Suuronen, ja toiseksi perintöprinsessaksi valittiin Sonja Länsivuori.

- ILMOITUS -

Miss World Finland -tittelin sai Emilia Lepomäki. Hän on täten Suomen edustaja kansainväliseen Miss World -kilpailuun Puerto Ricossa. Yleisön suosikkitytöksi valittiin Essi Unkuri. Lehdistön ihannetytöksi valittiin Eveliina Tikka.

Lue myös: Vau mikä kuva: Tämä missikaunotar tulee todennäköisesti voittamaan Miss Suomi -kisat!

KAKSI MISSIFINALISTIA JÄTTÄYTYI POIS

Finaalissa nähtiin tänä vuonna poikkeuksellisesti vain kahdeksan missikaunotarta, sillä aiemmin kisasta jättäytyi pois missifinalistit Katariina Juselius ja Nicole Söderström.

Söderström aiheutti taannoin valtaisan kohun kertomalla kokemastaan vääryydestä kisojen aikana. Tästä alkoi lumipalloefekti, jonka jälkeen useat ex-missifinalistit ovat avautuneet julkisuudessa kokemastaan vääryydestä hämärän missibisneksen kulisseissa.

Essi Unkuri sen sijaan on ollut pitkään organisaation suosiossa, ja kaunotar on puolustanut Miss Suomi -kisoja sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Miss Suomi -kohu paisuu! Nicole Söderström kertoo että missiorganisaatio patisti missifinalisteja hankkimaan lisää someseuraajia!

- ILMOITUS -

”MENI VIIMEISETKIN MAUT”

Kotisohvaltaan kisoja katsellut Söderström kommentoi hetki sitten tuoreen Miss Suomen valintaa Instagramissa.

– Meni kirjaimellisesti viimeisetkin maut koko missikilpailuun, Nicole kommentoi Unkurin valintaa Instagram Stories -osiossa.

– Mä oon niin raivona, tää koko show on vitsi, kaunotar lyttää.

Lue myös: Missikeisarinna Sunneva Sjögren kertoi oman kantansa missikohuun liittyen: ”Pyydän anteeksi”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Nicole (@nicolesoderstrom_) jakama julkaisu

- ILMOITUS -

Lue myös: Oho! Missikisoista pois jättäytynyt Nicole Söderström julkaisi rohkean kuvan! – Peppu mustelmilla!

Alapuolella Miss Suomi 2021 voittaja Essi Unkurin kuvia! Onnittelut!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön ESSI UNKURI (@essiunkuri) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön ESSI UNKURI (@essiunkuri) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön ESSI UNKURI (@essiunkuri) jakama julkaisu

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Keskustelu

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
14 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Kristiina
Kristiina
25 päivää sitten

Opetetaanko missien valmennuskursseilla tuollainen typerältä näyttävä, suu puoliavoinna toljottaminen?

Suomen taso on mitä on
Suomen taso on mitä on
25 päivää sitten

Essi on kaunis kasvoiltaan, mutta tönkkö kuten suominainen nyt yleensä on. Ei ollut tänä vuonna kisoissa yhtään kansainvälisen tason missiä. Ei edes Riikka, hän näyttää rupsahtaneelta jo.

Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
25 päivää sitten

Koko tämän vuoden miss Suomi kisa oli katastrofi. Pohjanoteeraus. Sunnevan suhmurointia. Nyt paljastui, ettei media ole suosikkityttöään edes valinnut. Sunneva valitsee, yritti jotain selittää puolustukseen. Sunneva on harrastelija, pikku näpertelijä. Ei hänellä ole osaamista ja taitoa luotsata missiorganisaatiota. Kolme kauneinta jäi ilman titteliä, Sunnevan suosikit pärjäsivät. Tähän pitää puuttua, tuomaristossa istuu missi Academyn edustaja. Hävytöntä ja härskiä toimintaa. Sunneva on pilannut miss Suomi kisankin.

Näin on
Näin on
Vastaa  Ihmettelevä Eeva
25 päivää sitten

On kyllä tosi hävytöntä ja härskiä toimintaa. Ilmeisesti Sunnevan ja hänen hännystelijöidensä ja nuoleskelijoidensa valitsemia kaikki. ”Yllätys-yllätys”, Sunnevan ikiomat suosikit veivät kaikki pokaalit ja kärkisijat!! Miten voidaan jättää koko kisojen ylivoimaisesti kaunein tyttö Riikka Uusitalo täysin ilman palkintoja?! Ja miten toiseksi perintöprinsessaksi pääsee koko kisan vaatimattomimman näköinen tyttö, jonka koko hammasrivistö oli aivan kauhean näköinen?! Tuollaisella hammasrivistöllä ei pitäisi olla mitään asiaa koko Miss Suomi-kisaan! Ja tosiaan, tuomaristossa istuu missi-academyn edustaja! Loppuun asti Sunnevan järjestämää koko touhu, sehän meinasi siellä lavalla liitoksistaan revetä, kun voittaja kuulutettiin! No sehän nähdään Universumeissa, kuinka ”loistava” valinta olikaan! Lopettakaa koko kisa, pelkkää härskiä pelleilyä ja tosiaan, Sunnevan suhmurointia!!

Ällöä
Ällöä
26 päivää sitten

Mistä näitä missejä bongataan. Kaupungilla kulkee kauniiinpia naisia kuin nämä. Ei tarvitse ihmetellä jos Suomi ei pärjää kansainvälisissä kisoissa, jos taso on tätä luokkaa. Miten ihmeessä Emilia Tikka on päässyt 10 parhaan joukkoon. Ei mitään missi ainesta, eikä edes kaunis. Poseerannut puoli alastomana Seiskan sivuilla ja ollut suhdesotkua Tuomaksen kanssa. Eikö missien pitäisi olla esikuvina nuorille.

Täysin samaa mieltä
Täysin samaa mieltä
Vastaa  Ällöä
26 päivää sitten

Kun ei kerta kaikkiaan ole enää aidosti kauniita eikä tasokkaita suomalaisnaisia tarjolla Miss Suomi-kilpailuihin, tyydytään sitten näihin Seiska-tyrkkyihin. On otettava sieltä, mistä saa. Pitäisi silti edes vähän katsoa, millaisia sinne oikein valitaan, tuosta Tuomas Enbusken ex-heilasta täysin samaa mieltä kanssasi. Ei ole mikään esikuva nuorille tytöille. Itse asun hyvin pienellä paikkakunnalla, ja täälläkin olen monta kertaa nähnyt paljon kauniimpia naisia kuin nämä nykyisin Miss Suomi-kisoihin tunkevat. Eivät aidosti kauniit naiset enää lähde tuohon säälittävän surkeaan skabaan. Miss Suomi-kisoilla ei enää nykyisellään ole kertakaikkiaan pienintäkään arvoa tai merkitystä. Sen voisi lopettaa huomenna.

ursulat
ursulat
28 päivää sitten

Toivottavast tämä uusi missi pitää pään kylmänä missivouhotuksen keskelläkin ja ymmärtää hankkia itselleen oikean ammatin ja opiskella, vaikka sellainen ei tuntuisikaan kovin ehdokkaita tällä hetkellä. Hänen kannattaa seurata entisten, vailla ammattia olevien missien surkeaa tissi- ym. sometyrkkyilyä varoittavana esimerkkinä.

Kyllästynyt tähän
Kyllästynyt tähän
28 päivää sitten

Missi ja perintöprinsessat on valittu. Missikaunottarista on turha puhua, kukaan noista ei maailmalla pärjää. Kävely oli lähes kaikilla aivan tönkköä. 5 kk missikoulutusta+aikaisempi missikoulutus ja edes kävellä ei osata. Voittaja oli hankkinut oman kouluttajan ja se näkyi heti kävelyssä. Esiintymistaitoisin ja parhaiten käveli Sonja mutta hammasrivistö oli karmea. Kaunein oli Riikka Uusitalo, mutta Sunnevan talli hylkii häntä. Pari vuotta sitten Sunneva lähettikin Riikan sijaan maailmalle edustamaan ystävän tyttären, joka ei tietenkään pärjännyt. Nyt voitti eniten missiorganisaatiota hehkuttanut nainen. Essi on sievä, mutta ei kaunotar. Uskon, että näiden kahden missikisan keskeyttäneen jutuissa on totuuden siemeniäkin. Sunnevan missi touhu ja academy ovat halpisversio entisajan missikouluttajista. Marjo Sjöroos ja Sanelma Vuorre kouluttivat maailman luokan kaunottaria, muutama muukin hyvä kouluttaja oli. Ajat ovat muuttuneet sanoo Sunneva. Kyllä, mutta Niko nevöhööd , Jutta Larm ym.eivät ole mitään missikouluttajia. Mikäli aiomme pärjätä maailmalla, on missikoulutuksen tason noustava. Nämä nykymissit päätyvät Seiska lehden lööppeihin. Viime vuoden missi Viivi Altonen on ollut poikkeus sekä Alina Voronkova. Paremmalla missikoulutuksella heillä olisi ollut mahdollisuuksia pärjätäkin. Ikävä totuus, mutta jotakin muutosta pitää tulla.

Sanna 22v.En
Sanna 22v.En
Vastaa  Kyllästynyt tähän
27 päivää sitten

Alina Voronkova on siirtynyt myös osastoon ,”tissinpaljastajat”. Maku meni.

Kyllästynyt tähän
Kyllästynyt tähän
Vastaa  Sanna 22v.En
26 päivää sitten

Voi ei.

Täysin samaa mieltä
Täysin samaa mieltä
Vastaa  Sanna 22v.En
26 päivää sitten

En tykännyt ikinä Alina Voronkovasta, ärsyttävän pyrkyrimäisen oloinen tyyppi, eikä minusta edes kaunis.

Täysin samaa mieltä
Täysin samaa mieltä
Vastaa  Kyllästynyt tähän
26 päivää sitten

Panin merkille aivan saman asian tuosta kävelystä. Kuukausikaupalla opiskelua jossain joka suuntaan hehkutetussa ”akatemiassa” ja edes kävellä ei osata. Todellisia kaunottaria ei näissä kemuissa olla nähty enää miesmuistiin. Koko typerän ”kisan” voi lopettaa samantien, Suomella ei ole enää minkäänlaista menestystä suurissa kansainvälisissä kisoissa eivätkä sinne lähetettävät ehdokkaat täytä kansainvälisiä kauneuskriteerejä enää millään tavoin. Vielä joskus 90-luvulla, kun Miss Suomi-kisoissa oli aidosti upeita kaunottaria, en malttanut odottaa, että kisa alkaa, nyt en voisi enää vähempää välittää. Sunnevan organisaatiot ja akatemiat ovat pelkkää täyttä harrastelijoiden puuhastelua, Marjo Sjöroos ja Sanelma Vuorre tosiaan kouluttivat sentään maailmanluokan kaunottaria. Mutta he olivatkin mallitoimistojen johtajattaria ja sellaisina täysiä ammattilaisia eivätkä pelkkiä wannabeitä. Ei tarvitse kuin katsoa yksi Miss Universum-kisa todetakseen, kuinka tähtitieteellinen matka Suomen edustajilla on todellisiin kansainvälisiin kaunottariin, jotka maailmalla menestyvät. Sen lisäksi vielä se tosiseikka, että mikään skandinaavityyppi ei todellakaan ole enää ”in” näissä mittelössä. Sen puoleen täysin sama, kuka tuota säälittävää Miss Suomi-sirkusta siellä nykyisin vetää. Mitään menestystä ei Suomelle enää ole kansainvälisistä kisoista tulossa.

Tuffi
Tuffi
Vastaa  Kyllästynyt tähän
26 päivää sitten

’Essi on sievä, mutta ei kaunotar’, just
tuolla sanonnalla häntä myös katselin.
Valtavan leveät leukaperät vie kasvoista
suurimman huomion.
Riikan lisäksi oli toinenkin suosikki, mutta
katsojan silmissä kauneus, niinkuin on
sanonta.

Näin on
Näin on
Vastaa  Tuffi
26 päivää sitten

Just nuo valtavan leveät leukaperät pistävät hänen kasvoistaan niin räikeästi silmään ja tekevät koko päästä aivan omituisen muotoisen. Pikkusievä heitukka, ei ikimaailmassa tule pärjäämään kansainvälisesti.

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: