Miss Suomi -kohu paisuu! Nicole Söderström kertoo että missiorganisaatio patisti missifinalisteja hankkimaan lisää someseuraajia!

Tänä vuonna järjestetystä Miss Suomi Allstars -kilpailusta jättäytyi yllättäen kaksi kilpailijaa pois, kun missifinalistit Nicole Söderström ja Katariina Juselius vihelsivät pelin poikki.

Miss Suomi -kisaa pyörittävä missiemo Sunneva Sjögren ilmoitti tiedotteen välityksellä, että kaksikko jää kisasta pois, koska missikilpailussa ei voida pitää finalisteja, jotka eivät kykene osallistumaan koulutuksiin ja tapahtumiin.

Nicole Söderström avasi oman sanaisen arkkunsa asiasta, ja paljasti kokeneensa epäoikeudenmukaisuutta kulisseissa.

Nicola avautui asiasta Instagram-tilinsä Stories -osiossa, jossa hän ei turhaan säästele sanoja puhuessaan missiorganisaatiosta.

Missikaunottaren avautuminen on saanut myös muut missikokelaat avautumaan kokemastaan vääryydestä kilpailujen aikana. Nicolen Instagramin tarinat-osio suorastaan tulvii parhaillaan nimettömien missifinalistien lähettämiä vuodatuksia ja kokemuksia epäoikeudenmukaisuudesta, jota he ovat saaneet kokea missiorganisaatiolta.

Missiorganisaatio kiiruhti myös poistamaan Nicolen ja Katariinan kuvat Miss Suomen Instagram-tililtä. Poistettujen kuvien joukossa oli sekä yksittäisiä kuvia, että ryhmäkuvia muiden missifinalistien kanssa.

– Minusta tuntui, että siellä vaan valittiin ne lempparitytöt, ja jos sinä et siihen kuulunut, niin sun oli tosi vaikea päästä siihen porukkaan mukaan, Nicole selosti Instagramissa.

Nicole kertoo myös, että hän koki saaneensa vihaa siitä, ettei halunnut lähteä ulos juhlimaan organisaation kanssa.

– Me saatiin siitä vihaa, jos me ei jaksettu vaikka mennä organisaation kanssa juhlimaan iltaa, vaan me haluttiin kaikki tytöt mennä nukkumaan, koska me oltiin herätty jo viideltä aamulla.

– Me ei kuulemma voitu pärjätä Miss Universum kilpailuissa, koska me ei jaksettu valvoa. Vaikka todellisuudessa se oli sitä, että me ei vaan haluttu mennä niitten kanssa ulos, Nicole kertoo Instagram Stories -osiossa.

- ILMOITUS -

SOMELLA ON VÄLIÄ

Nicole kertoo, että missiorganisaatio patisti jatkuvasti missejä hankkimaan lisää seuraajia Instagramiin.

– Jos sulla ei ollu tarpeeks Instagram-seuraajia sun tilillä, niin sun täyty äkkiä kerätä se viis tonnia kasaan ja tehdä kaikkes että sulla on Instagramissa tarpeeks someseuraajia. Et varmasti missiorganisaatio saa kaiken mahdollisen näkyvyyden tästä kilpailusta, Söderström selostaa.

– Et se oli todella huono juttu että sä olit ulkona näistä somepiireistä, kaunotar jatkaa.

– Mua ärsytti se, että kun oli joku tapahtuma tai ihan sama missä me oltiin, sä et voinu edes nauttii siitä kilpailusta koska sun niskaan koko ajan huohotettiin sitä, että muistakaa somettaa. Se oli oikeesti ihan sairaan raivostuttavaa.

– Koko ajan sanottiin vaan, että someta, someta, somettakaa niin hyvin kun pystyy. Et sä voinu nauttia tosta kilpailusta, kun koko ajan sä vaan mietit että ootkohan sä somettanu tarpeeks, Nicole lataa.

Eräs seuraaja tiedustelee Nicolelta, että ”onko voittajat valittu jo etukäteen”.

– Kyllä luulen, valitettavasti, Söderström vastaa.

Nicole painotti Instagramissa, että kaikki koetut vääryydet ovat hänen omia näkemyksiään.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]