Missikeisarinna Sunneva Sjögren kertoi oman kantansa missikohuun liittyen: ”Pyydän anteeksi”

Suomessa on vallinnut viime viikkoina missikohu. Useat missifinalistit ovat avautuneet julkisuudessa missibisneksen hämärästä puolesta, jossa heitä on kohdeltu epäoikeudenmukaisesti.

Iltalehden maksullisessa Plus-jutussa useat eri missit avautuivat Miss Suomi -organisaation epämääräisesti toiminnasta. Entiset missikokelaat väittävät mm. että missikeisarinna Sunneva Sjögren hallitsisi missejä pelolla. Myös missikisojen tuomarivalintoja on paheksuttu, sillä monien missien mukaan tuomarit olivat läheisiä Sjögrenin kanssa.

Sunneva julkaisi hiljattain Facebook-tilillään päivityksen, jossa hän ottaa kohuun kantaa.

– Olen pahoillani ja pyydän anteeksi, jos joku kilpailija on kokenut osaltani epäoikeudenmukaisuutta viimeisen 10 vuoden aikana. Koen itse, että minulle voi ja saa aina tulla puhumaan, kaikesta. Olen ollut aina kaikille käytettävissä 24/7, Sunneva kirjoittaa.

– Jos joku haluaa tulla puhumaan kokemuksistaan tai kokemistaan mahdollisista epäkohdista, joita menneessä on tapahtunut, olisin siitä äärimmäisen kiitollinen, ja keskustelen siitä mielelläni. Olemme ja tulemme puuttumaan kaikkiin julkisuudessa esitettyihin epäkohtiin. Rakkaudella Sunneva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sunneva Sjögren (@sunnevasjogren)

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]