Marja Hintikan sydämet sulattava julkaisu – lapsen suusta kuulee totuuden

Nyt meni söpöysmittari rikki! Juontajapari Marja Hintikka ja Ile Uusivuori poseeraavat hellässä kuvassa luonnon keskellä. Marja kertoi Instagram-julkaisussaan: ”Tää on paras kuva teistä” totesi lapsi, kun ikuisti meidät tunturin laella sijaitsevassa lammessa uinnin jälkeen.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Marja Hintikka (@marjahintikka) jakama julkaisu

Marja ja Ile perheineen lomailivat Suomen Lapissa, missä kyseinenkin kuva on otettu. Marja kiitteli Lapin puhdasta ilmaa ja miten ihana Lappi on, oli vuodenaika mikä tahansa. Lapissa on paljon puuhaa myös lapsille ja joskus kannattaa olla rohkeakin valinnoissa kuten julkaisusta näkee.

”Tänään tunturissa. Jossain sanottiin Pirunkurusta ”ei suositella lapsiperheille” ➡️ sinne!
Meidän seurueen 5 hurjapäätä (6-10-vuotiaita) saivat vaan lisää virtaa, mitä jyrkemmäksi meni. Ei väsyttänyt enää yhtään siinä vaiheessa, kun pääsi kunnolla kiipeämään. Toki kannattaa kokeilla vain kuivalla säällä ja kunnon kengillä, riittävästi vettä ja murkinaa mukana.

Kesänkitunturi valloitettu – ilman yhtäkään hyttysenpistoa. How is it even possible? Suomen Lappi – olet erityisihana. Kesät talvet”, kertoi Marja Instagramissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Marja Hintikka (@marjahintikka) jakama julkaisu

Lue myös: Juontajapariskunta Marja Hintikka ja Ile Uusivuori juhlivat kuparihääpäivää – katso kuvat 12 vuoden yhteiseltä matkalta

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit