Maria Veitola yökyläilee taas! Tällä kertaa ovensa toimittajalle avaa muun muassa Jade Nyström, Valtteri Bottas ja Salkkarit-pari!

Laukku on pakattu ja toimittaja Maria Veitola on valmis nukahtamaan jälleen uusissa vieraspedeissä.

”Sarjan kahdeksannella kaudella vieraillaan julkisuudesta tunnettujen suomalaisten luona, joiden koteihin ja elämään Maria pääsee tutustumaan. Yökyläreissut kuljettavat Marian taas kaikkialle Suomeen ja jopa sen rajojen ulkopuolelle. Luvassa on intiimejä, rohkeita keskusteluja, inhimillisiä kohtaamisia ja hauskoja, yllättäviä hetkiä”, ohjelman tiedotteessa kerrotaan.

Uusi kausi käynnistyy MTV:llä torstaina 2.2. klo 21 Katja Ståhlin jaksolla. Alkavalla kaudella ovensa ja mielenmaisemansa Marialle avaavat myös Aake KallialaJade NyströmValtteri BottasElina Gustafsson ja Ansku BergströmKerttu Rissanen ja Sami UotilaPilvi HämäläinenPetteri Orpo, Andy McCoy ja Sofia Zida sekä Päivi Lipponen.

”Oon saanut taas tehdä kymmenen jakson verran lempihommaani, eli yökyläillä kiinnostavien suomalaisten kodeissa. Luvassa on taattuun tapaan aitoja kohtaamisia, omintakeisia majapaikkoja ja hauskoja aktiviteetteja. Ja tietysti herkkiä, viisaita, rohkeita ja lohdullisia keskusteluja – monenlaista tunnelmaa”, Veitola kertoo tiedotteessa.

Yökylässä Maria Veitola, kausi 8, jakso 5, Jade Nyström
Yökylässä Maria Veitola, kausi 8, jakso 7, Sami Uotila, Kerttu Rissanen
Yökylässä Maria Vietola, kausi 8, jakso 1, Andy McCoy, Sofia Zida

Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 2.2. klo 21. Extrapitkät 60-minuuttiset jaksot vain MTV Katsomossa.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:MTV

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit