Löysikö Hannu Pikkarainen uuden rakkauden?? – Mysteerinen päivitys julki: ”Mullakin tapahtuu joskus jotain hyvää”

Ex-kiekkoilija Hannu Pikkarainen, 39, julkaisi vuoden vaihteessa synkän päivityksen Instagram-tililleen, jossa hän avautui vaikeasta vuodestaan 2022. Mies paljasti kirjoituksessaan hautoneensa jopa itsemurhaa.

Lue lisää: Hannu Pikkaraiselta synkkä uudenvuoden avautuminen: ”Oon miettinyt itsemurhaa”

Hannu sai viime keväänä ehdottoman vankeustuomion perhetuttavansa raiskauksesta. Tuomio ei ole kuitenkaan lainvoimainen, sillä mies on valittanut tuomiostaan hoviin. Tapausta käsitellään näillä näkymin elokuussa 2023.

Pikkarainen erosi noin vuosi sitten hyvinvointivaikuttaja Martina Aitolehdestä, 40. Eroon vaikutti Seiskan mukaan juurikin Hannun saama tuomio.

Nyt Hannun elämässä on kuitenkin tapahtunut käänne. Hän kertoo tuoreessa Instagram-julkaisussaan, että hänelle on tapahtunut hyviä asioita.

– Tänään tapahtui hyviä asioita. Siis kyllä, mullakin tapahtuu joskus jotain hyvää. Shokki, ex-kiekkoilija kirjoittaa.

– Olisko Hannu löytynyt itselleen uuden naisystävän? Netin keskustelupalstoillakin pohditaan.

Päivityksensä yhteyteen mies lisäsi itsestään paidattoman mustavalkoisen otoksen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

Urheilu maistuu

Tuoreiden somepostausten perusteella Hannu on ottanut kaiken ilon irti talven lumisista keleistä. Mies on jatkanut yhä urheilullista linjaansa muun muassa avantouimisen, hiihdon ja jääkiekkoilun merkeissä.

Hannu kertoi viime vuoden viimeisenä päivänä, että vaikeuksista huolimatta hän on ylpeä siitä, että on jaksanut pitää itsestään hyvää huolta. Hän kertoi olleensa elämänsä parhaassa fyysisessä kunnossa.

– Oon elämäni parhaassa kunnossa fyysisesti ja varmasti henkisestikin sietämään asioita. Treeni on maistunut kuten seuraajat on varmasti huomanneet.

Loppiaisena Pikkarainen kertoi hiihtäneensä pitkän lenkin.

– Täydellinen loppiainen! Sehän sisälsi tottakai hiihtoa. Matkaa kertyi 21km, pakkasta oli -12c eli sillee sopivasti ettei päässy läkähtymään. Tuolla kunto kohenee ja mieli vapautuu. Nyt on kiva mennä saunaan ja syömään. Huomenna jatkuu, mies kirjoitti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

Lue myös: Rankka vuosi takana! Hannu Pikkarainen halusi viettää joulun yksin: ”ei oo kykyä istua läheisten kanssa joulupöytään”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit