Rankka vuosi takana! Hannu Pikkarainen halusi viettää joulun yksin: ”ei oo kykyä istua läheisten kanssa joulupöytään”

Ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen, 39, vietti joulun yksin.

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehdestä taannoin eronnut Pikkarainen julkaisi jouluna Instagram-tililleen selfien, jossa hän istui saunassa tonttulakki päässään.

Kuvan yhteydessä Hannu avautui joulun vietostaan.

– Mä vietän tän joulun yksin. Tai siis en mä edes vietä. Tänään olin joulusaunassa ja avannossa ja se oikeestaan kuvas mun tätä joulua, mies aloittaa.

– Mul ei oo nyt kykyä istua edes mun läheisten kanssa joulupöytään. Mä oon todellakin tervetullut ja toivottu mun läheisten ja suvun joukkoon, mut mulla on itellä tunne, et haluun olla omassa seurassa ja vaan rauhoittua. Rauhoittuminen on muutenkin nykyään mulle joulun tärkein tehtävä, hän jatkaa.

Pikkarainen ei koe oloaan yksinäiseksi, vaikka hän tietää, että on myös ihmisiä, jotka kokevat yksinäisyyttä jouluna.

– Tiedän, et on paljon ihmisiä jotka on myös yksin tänä jouluna. Sellaisiakin jotka ei edes haluis olla yksin ja he varmasti kokevat yksinäisyyttä. Mä en onnekseni koe. Viihdyn erinomaisesti itseni kanssa. Oon viettänyt aikuisiällä muutenkin jouluista varmaan puolet yksin ja niistäkin suurimman osan toisessa maassa töiden takia. Ei siis mitään mullistavaa. Kaikki on hyvin, Hannu kirjoittaa.

Hannu sai kesällä 2021 syytteen raiskauksesta, ja huhtikuussa käräjäoikeus tuomitsi hänet kahdeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen. Hannu on valittanut tuomiostaan hovioikeuteen. Näillä näkymin tapausta käsitellään elokuussa 2023.

Hannun vuosi on ollut rankka, ja ymmärrettävistä syistä hän haluaa viettää aikaa nyt yksin.

– Tää vuosi nyt vaan on ollut liian rankka ja mun on pakko tehdä ratkaisut oma napa edellä jotta jaksan. Puran varmaan enemmän toisella kerralla tätä aihetta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

Lue myös: Hannu Pikkarainen julkaisi hempeän pusukuvan! – ”Paljon onnea rakas!”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit