Hannu Pikkaraiselta synkkä uudenvuoden avautuminen: ”Oon miettinyt itsemurhaa”

Entinen jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen avautui vaikeasta vuodestaan Instagramissa.

Hannu ja hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti erosivat vuoden 2022 alkupuolella. Samoihin aikoihin Pikkarainen sai syytteen perhetuttavansa raiskauksesta. Mies on valittanut tuomiostaan, ja tapausta käsitellään näillä näkymin elokuussa 2023.

Pikkarainen julkaisi Instagram-tililleen itsestään mustavalkoisen selfie-kuvan, jossa hän seisoo lumimyräkän keskellä ja osittain lumen peitossa.

– Anteeks et mä laitan nyt vähän negatiivisemman postauksen kaikkien näiden ihanien ja huikeiden vuosipäivitysten joukkoon mitä mulle ja varmaan sullekin tärähtelee kokoajan silmien eteen. Ei mitään keneltäkään pois, mutta ihan kaikkien täydellistä elämää en pysty uskomaan. Osan jopa tiedän ettei se ole pelkkää hattaraa vaikka niin väitetään, Hannu aloittaa.

Hannu kertoo päivityksessään, että mennyt vuosi 2022 on ollut hänen elämänsä vaikein.

– Mulle tää vuosi oli heittämällä elämäni vaikein. En oikein osaa vaikeampaa edes kuvitella. On ollut mm. ero, oikeusjuttu, heikko taloudellinen tilanne jnejne. Oon itkenyt paljon ja oon jopa miettinyt itsemurhaa, Pikkarainen paljastaa.

Lue myös: Martina Aitolehden hylkäämäksi tulleella Hannu Pikkaraisella rahat vähissä! – ”Voikin sit vetää nuudeleita…”

– Ja vaikka mua ei lähtökohtaisesti kiinnosta, niin kyllä se tekee asioista 100 kertaa pahemman että näitä kaikkia on pyöritelty julkisuudessa aika rajulla kädellä. Vuoden vaihtuminen ei itsessään mitään asioita muuta, mutta onneks tää myrskyisä 2022 on kohta ohi.

Hannu kertoo, että vaikeuksista huolimatta hän on ylpeä siitä, että on jaksanut pitää itsestään hyvää huolta treenaamalla kovaa. Hän kertoo olevansa parhaassa fyysisessä kunnossa.

– Oon elämäni parhaassa kunnossa fyysisesti ja varmasti henkisestikin sietämään asioita. Treeni on maistunut kuten seuraajat on varmasti huomanneet.

Lue myös: Rankka vuosi takana! Hannu Pikkarainen halusi viettää joulun yksin: ”ei oo kykyä istua läheisten kanssa joulupöytään”

Vaikeasta vuodesta huolimatta Hannu on opiskellut itselleen personal trainerin tutkinnon ja kaksi eri padelvalmentajan tutkintoa.

– Lisäksi lopetin nuuskaamisen 22 vuoden käytön jälkeen. Alkoholia kulutin vähemmän kun kertaakaan aikuisiällä ja ravintopuoli oli muutenkin kunnossa, mies kertoo.

Hannu kertoo jatkavansa samoja rutiineja myös vuonna 2023. Hän on myös toiveikas siitä, että paremmat päivät ovat edessäpäin.

– Kiitos kun olit mukana tässä mun rankassa vuodessa ja kiitos kaikille tukensa osoittaneille. Ootte olleet kullan arvoisia, Hannu päättää päivityksensä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

Jos upotus ei näy, katso kuva tästä.

Lue myös: Onko Martina Aitolehti antamassa ex-rakkaalleen Hannu Pikkaraiselle toisen mahdollisuuden?

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit