Martina Aitolehden hylkäämäksi tulleella Hannu Pikkaraisella rahat vähissä! – ”Voikin sit vetää nuudeleita…”

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden ex-rakas Hannu Pikkarainen kertoo Instagramissa ostaneensa uudet bootsit. Hintavien kenkien vuoksi ex-kiekkoilijan ruokabudjetti otti osumaa, ja nyt mies joutuu kituuttamaan jonkin aikaa nuudeleilla.

– Täsmäostos. Uudet bootsit. Eihän nää onnea tuo, mut oli tarve. Nyt voikin sit vetää nuudeleita pari päivää. Tai ehkä mä viikonlopun syön viel normaalisti ja sit alkuviikosta pikku kiristys budjettiin, Pikkarainen kirjoitti postauksensa yhteydessä.

Martinan ja Hannun kanssa päättyi alkuvuodesta 2022. Hannun raiskauskäräjät ajoivat pariskunnan eri teille. Hannu on valittanut tuomiostaan hovioikeuteen. Näillä näkymin tapausta käsitellään elokuussa 2023.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

Lue myös: Matkustiko Martina Aitolehti Lappiin Hannu Pikkaraisen kanssa?! Someseuraajalta tiukka viesti: ”Kannattais pysyä erossa!”

Viinipullo lahjaksi

Personal trainerin hommia tekevä Hannu kertoi aiemmin Instagram-tilillään saaneensa valmennettavaltaan kiitokseksi viinipullon.

Pikkarainen painotti postauksessaan, miten tärkeää on olla kiitollinen pienistäkin asioista.

– Sain tänään mun PT-valmennuksessa olevalta yllättäen pullon viiniä kiitokseksi. En oikein tiennyt mistä hyvästä. Hän kertoi olevansa vaan niin tyytyväinen tähän astisesta valmennuksesta ja myöskin siitä miten joustavasti mun kanssa hommat sujuu. Melko pieni ele, mutta merkkaa mulle tosi tosi paljon! Hannu kertoi.

– Muistakaa ihmiset kiittää ja olla kiitollisia pienistäkin asioista. Ne on oikeesti niitä kaikista isoimpia asioita, hän jatkoi.

Pikkarainen muistutti seuraajiaan myös toisten ihmisten välittämisestä.

– Ja ne joilla riittää voimavaroja, niin muistakaa kysyä siellä lähellä olevilta ihmisiltä vaikka että miten menee ja kertoa myös jos joku on tärkeä. Ne voi pelastaa monen ihmisen päivän tai jopa elämän, Pikkarainen kirjoittaa.

Hannu sanoo olevansa kiitollinen läheisilleen kaikesta tuesta rankkojen aikojen keskellä. Mies viittaa postauksessaan ilmeisesti raiskaussyytökseen sekä eroon Martinasta.

– Mä oon kiitollinen et mulla oli onneks näitä ihmisiä lähellä kun sen tarve oli suurin aiemmin tänä vuonna. Mä selvisin sieltä kaikista syvimmästä kuopasta siinä vaiheessa heidän avullaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

Hannu Pikkarainen julkaisi hempeän pusukuvan! – ”Paljon onnea rakas!”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit