Matkustiko Martina Aitolehti Lappiin Hannu Pikkaraisen kanssa?! Someseuraajalta tiukka viesti: ”Kannattais pysyä erossa!”

Ex-rakastavaisten Martina Aitolehden ja Hannu Pikkaraisen kohuttu suhde päättyi viime vuonna. Ex-jääkiekkoilijana tunnettu Pikkarainen sai samoihin aikoihin syytteen perhetuttavansa raiskauksesta.

Lue myös: Vankeustuomio uhkaa raiskaussyytteen saanutta Hannu Pikkaraista – Avautui oikeuskäsittelyn jälkeen: ”Henkisesti on tottakai ollut rankkaa”

Levillä lomalla

Nyt sekä Martina että Hannu ovat päivittäneet Instagramissa videoita ja kuvia Levin maisemista. Kumpikaan ei ole hiiskunut sometileillään kenen kanssa he ovat reissussa.

– Otitko sen Hannu Hanhen mukaan? Kannattais pysyä erossa, eräs someseuraaja kirjoitti Martinan tuoreen postauksen kommenttiosiossa.

Martina vastaili hiljattain seuraajiensa lähettämiin kysymyksiin Instagramin tarinat-osiossa. Eräs utelias tiedusteli sporttikaunottarelta tämän parisuhdestatusta.

– Mä olen onnellisempi, kun saan pitää yksityisen elämäni vain itselläni, Martina vastasi.

Lue myös: Martina Aitolehdeltä kysyttiin parisuhdestatusta – Näin sporttikaunotar vastasi

Lue myös: Martina Aitolehti on nähty Hangossa ex-rakkaansa Stefan Thermanin huvilalla – kommentoi nyt suhdehuhuja!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

Lue myös: Martina Aitolehti kommentoi eroaan Hannu Pikkaraisesta: ”Asiat ei aina ole niin yksiselitteisiä”

Hannu täytti 39v

Pikkarainen täytti äskettäin 39 vuotta. Mies julkaisi syntymäpäivänsä kunniaksi pitkän päivityksen Instagram-tilillään, jossa hän avautui kuluneesta vuodestaan, joka on ollut kaikkea muuta kuin helppo.

– Huh mikä vuosi! Aikamoista taistelua ja jopa mielipuolisen rajua aikaa. En perkaa asioita läpi, sillä asiaa pelkästään tästä vuodesta olis jo kirjan verran ja varmasti niitä joskus käyn läpi muualla kun tässä postauksessa. Oon löytänyt kuitenkin keinoja selvitä ja mennä eteenpäin. Keinoja pitämään mun pään kasassa, Hannu kertoo.

Hannu on aiemmin haaveillut muuttavansa Lappiin. Muutto ei kuitenkaan ole vielä ajankohtainen.

– Aiemmin syksyllä puhuin kuitenkin siitä, kuinka haaveilen Lapista. Muuttaminen sinne ei nyt ole vielä ajankohtainen, mutta päätin kuukausi sitten, että tarjoan itselleni oman lomamatkan pohjoiseen synttärien kunniaksi. Oon ansainnut päästää hetkeksi irti arjesta ja mennä hengittämään. Tää tulee nyt jotenkin niin isosti tarpeeseen, että tätä kirjoittaessa kostuu silmät. Tän reissun slogan on muistuttaa itselleni, NAUTI!

Päivityksen lopussa mies paljasti olevansa parhaillaan matkalla pohjoiseen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

Hannu Pikkarainen sai raiskaustuomion – Samaan aikaan ex-rakas Martina Aitolehti nauttii elämästään täysin rinnoin Espanjassa: ”Ai että mä nautin”

Seiska: Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen ovat eronneet – kevään rikoskäräjät ajoivat kohuparin eri teille

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit