Vankeustuomio uhkaa raiskaussyytteen saanutta Hannu Pikkaraista – Avautui oikeuskäsittelyn jälkeen: ”Henkisesti on tottakai ollut rankkaa”

Ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisen, 38, raiskaussyytettä käsiteltiin eilen tiistaina (22.3) Helsingin käräjäoikeudessa. Syyttäjä vaatii miehelle ehdotonta vankeusrangaistusta. Tuomio asiasta annetaan 6. huhtikuuta. Epäilty teko tapahtui kesäkuussa 2020 ja epäilty uhri oli Pikkaraisen entuudestaan tuntema nainen.

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehdestä alkuvuodesta eronnut Hannu ei ole kommentoinut raiskaussyytettä medialle, mutta nyt hän on julkaissut Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän avautuu vaikeasta ja raskaasta asiasta.

Lue myös: Martina Aitolehti kommentoi eroaan Hannu Pikkaraisesta: ”Asiat ei aina ole niin yksiselitteisiä”

– Nyt on lepuutettu kroppaa pari päivää. Henkisesti on tottakai ollut melko rankkaa taas kuten moni saattaa arvata, mutta mä pärjään. Tänään aion treenata, nauttia ulkoilusta ja pysyä rutiineissa. Ne antaa voimaa. Ilman niitä en pärjäis, Hannu kirjoittaa Instagramissa.

– Pieni aamukävely onkin jo tehty ja just nyt syön aamupalaa kahvin kera. Kohta olis tiedossa aerobinen+voimatreeni salilla. Pyrin pitämään treenin sellaisena ettei se ainakaan ylikuormita liikaa henkistä kapasiteettia. Tai ainakin pitää tosi tarkasti kuunnella itseään ja sen mä väitän osaavan.

– Myöhemmin vielä muutamien luentojen pariin PT opiskeluihin liittyen (siirrän huomiselle jos tuntuu liian rajulta nyt keskittyä). Lisäks pitää sopia padeltunteja joihin oon luvannut palata tänään. Muuten ihan perus. Lepoa ja ruokaa.

Hannu kiittelee päivityksessään myös saamastaan tuesta.

– Kiitos kaikista tsempeistä joita oon jo saanut ja myös niistä joita vielä saan. Ne kyllä jeesaa. Täällä siis kaikki ihan suht hyvin ja toivon myös kaikille teille hyvää loppuviikkoa, mies päättää.

Lue myös: Seiska: Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen ovat eronneet – kevään rikoskäräjät ajoivat kohuparin eri teille

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

Lue myös: Martina Aitolehden ex-rakas Hannu Pikkarainen julkaisi itkuisen kuvan ja myöntää: ”Olen itkenyt. Paljon. Harmittaa”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit