IHMISKOE: Koronaa tartutetaan vapaaehtoisiin – Yritys tarjoaa 4000 euroa koehenkilöille

Lääkeyhtiöt etsivät raivoisasti parannuskeinoa maailmaa järisyttäneeseen COVID-19-virukseen.

Yritykset etsivät parhaillaan vapaaehtoisia henkilöitä, joihin ruiskutetaan koronavirusta ja jonka jälkeen heidät laitetaan kahdeksi viikoksi karanteeniin. Tämä kuulostaa kammottavalta ja tuskin moni tähän suostuisi vapaaehtoisesti ilman korvausta. Tästä syystä lääkefirmat ovatkin valmiita maksamaan tuhansia euroja koekaniineille.

Suuret yksityisen ja julkisen sektorin yhtiöt tarjoutuvat maksamaan koehenkilöille jopa 4500 dollaria jos he suostuvat koronatestiin.

Koronavirusrokotteen keksiminen olisi supertuottoisa löytö lääkeyhtiöille.

Britanniassa vaikuttava Hvivo -niminen yritys etsii vapaaehtoisia henkilöitä, ja tarjoaa heille mahdollisuuden tienata suuria summia rahaa nopeasti. Viruskokeessa koehenkilöön piikitetään kahta eri koronaviruskantaa (0C43 ja 229E), nämä molemmat virustyypit voivat aiheuttaa hengenvaarallisia hengitystieoireita.

– Lääkeyhtiöt saattavat saada arvokasta tietoa jopa näin pienillä ihmiskokeilla, Hvivon päätutkija Andrew Catchpole sanoo.

Lääkeyhtiöille tämä toimintapa on tuttu. Viime vuonna amerikkalaisyritys maksoi ihmisille yli 3000 dollaria, jotta koehenkilöt suostuisivat ottamaan itselleen kausi-flunssan. Covid-19 on riskimpi ihmiskokelaille, sillä se on uusi ja toistaiseksi tuntematon virus.

Suostuisitko sinä tienaamaan tuhansia euroja ryhtymällä koekaniiniksi ja antamalla vapaaehtoisesti ruiskuttaa elimistöösi Covid-19-virusta? Kommentoi mietteesi alas tästä aiheesta!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit