PELAA 20 ILMAISKIERROSTA SWEET BONANZA PELISSÄ

Kiti Kokkonen hauskuuttaa englanniksi – kokeili meikkitrendiä huonoin tuloksin – katso video!

Näyttelijä Kiti Kokkonen on hauskuuttanut ihmisiä Tanhupallo -hahmollaan, mutta Kitistä on paljon muuhunkin. Kokkonen laittoi Instagramiin videon, jossa englantilaisittain jakaa tipsejä eli vinkkejä. Kiti kokeilee meikkitrendiä, jossa huulet tehdään isomman näköisiksi piirtämällä suu supussa niiden ympärille. Kiti valitsi vielä oikein näkyvän värin, että tulos on selvä. Katso hauskalta videolta miten kävi:

– Autumn tipsious! Tips, tips and tips…

 

View this post on Instagram

 

Henkilön kitikokkonen (@kitikokkonen) jakama julkaisu

Kiti on ollut kiireinen työrintamalla, sillä Tanhupallon lisäksi hän on osallistuu Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun ja tehnyt hieman teatteriankin. Suomen komediateatterin Juhlakunnossa -revyy sai vihdoin ensi-iltansa pitkän odotuksen jälkeen. Kokkonen kommentoi asiaa näin:

- ILMOITUS -

– Melkein pari vuotta sitten tein tätä julistetta aivan onnessani ja olin aivan murtunut, kun jouduttiin siirtämään revyytä vuodella. Nyt tuntuu aivan USKOMATTOMAN HIENOLTA päästä vihdoin näyttämölle näiden hurmaavien ihmisten kanssa. Harjoitellaan täysillä jo ja hauskaa on ja vielä hauskempaa tulee aaaah MITEN IHANAA! Ollaan JUHLAKUNNOSSA!

 

View this post on Instagram

 

Henkilön kitikokkonen (@kitikokkonen) jakama julkaisu

Lue lisää

Keskustelu

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: