Kirja: Susanne Päivärinta lataa kovaa tekstiä Sanna Marinista: ”Valta nousi päähän. Big Time”

Entinen toimittaja ja nykyinen kokoomuksen kansanedustaja Susanne Päivärinta on julkaissut omaelämänkertansa nimeltä Kaikki tämä elämä.

Kirjassaan Päivärinta ruotii ja arvostelee suorasukaiseen tyyliinsä eri aihealueita, kuten valtaa, televisiota, yhteiskuntaa, poliitikkoja sekä entistä työnantajaansa Yleä.

Susannen hampaisiin kirjassa joutuu myös ex-pääministeri Sanna Marin.

”Kaikille valta ei kuitenkaan sovi. Kun valta nousee päähän, yhteys sydämeen katkeaa. Tutkijoiden mukaan vallan turmeleva vaikutus runnoo kuin aivovaurio. Vallan vaikutuksen negatiiviset jäljet näkyvät aivojen peilisolujärjestelmässä, joka mahdollistaa virittäytymisen toisen ihmisen tunteiden taajuuksille.

”Kaikilla valta tai menestys ei nouse päähän. Sanna Marinilla Pirkkalasta nousi. Big Time.”

Päivärinta jatkaa kirjassaan:

”Menestys ja suosio voivat tehdä kusipääksi olipa kyseessä artisti, urheilija, poliitikko, kirjailija, näyttelijä, yrittäjä, toimittaja tai somevaikuttaja. Julkisuus hämää, hämärtää ja tuo valtaa. Toisinaan julkisuudesta huumaantuneet kyselevät: ”Ettekö te tiedä, kuka minä olen?”

”Sanna Marin on kansainvälinen supertähti, jolla on miljoona Instagram-seuraajaa. Eduskunnan jo jätettyään ex pääministeri Marin selvitti Norjan Yleisradioyhtiö NRK:lle että syy, miksi tanssivideo nousi otsikoihin, johtui hänen omasta olemuksestaan. ”Näytin kuvissa liian nuorelta ja liian seksikkäältä. Ja se oli joillekin liikaa.”

Siteeraukset ovat teoksesta Susanne Päivärinta – Kaikki tämä elämä.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit