Kaksi huushollia omistava Li Andersson vuodattaa: ”Voiko lapseni enää harrastaa?”

Kolumni: Li Andersson on persauki??!!

Vasemmistoliiton ministeri Li Andersson on tunnettu poliittinen vaikuttaja, sekä köyhien puolestapuhuja.

Ennen kaikkea Andersson on köyhyyden kokemusasiantuntija, sillä huolimatta esimerkiksi vuonna 2021 tienaamastaan reilusta 162 tuhannesta eurosta, ja äitiyslomavuonna 2022 saamastaan 119 tonnista Andersson on kuulemma aivan persauki!

Andersson kirjoittelee näet Instagramissa sydäntä särkevästi: ”Miten maksan vuokrani? Voiko lapseni enää harrastaa? Joudunko valitsemaan: ruoka vai lääkkeet?”

Tottahan se on, että bensa maksaa nälkäpalkalla rustaaville Gekkosen toimittajillekin hirvittävästi, inflaatio nostaa ruoan ja kaiken muunkin hintaa, ja kaiken keskellä pitää miettiä että pääseekö koskaan eläkkeelle, vai onko nekin rahat tuhlattu Italian apupaketteihin.

Mutta ei tässä nyt sentään vielä ole tullut vuokranmaksun kanssa ongelmia, ja lääkkeisiin ja ruokaankin on ollut juuri ja juuri varaa. Tässähän ollaan Li:hin nähden vakavaraista sakkia.

Meillä Gekkosen torpassa lähdetään siitä, ettei kysellä Li:n retoristen keinojen osuvuudesta tai siitä, onko Anderssonien huushollin kulutustottumuksissa jotain pielessä, jos 100-160 tuhannen vuositulot ei ole tarpeeksi lapsen harrastukseen.

Sellaisen pohtiminen veisi pointin itse asiasta, eli Anderssonia riivaavasta köyhyydestä! Anderssonilla sitä paitsi on kaksi huushollia, Helsingin ja Turun kämpät, joten ei ihme, ettei käteinen riitä lääkkeisiin!

Meillä Gekkosen talossa onkin puheltu, että tälle asialle täytys nyt tehrä jotain, ja ajateltiin pistää pystyyn ihan keräys, jottei Li joudu mieron tielle.

Pistä kommenttia alle: aletaanko varainkeräys, vai pannaanko ruoka-apua. Muista mainita kummalle asunnolle lahjoitus tulee!

Alapuolella Anderssonin köyhyysvuodatus:

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit