Jethro Rostedt antaa jälleen kovaa kritiikkiä koronatilanteeseen liittyen: ”Täysin vastuutonta”

Kiinteistöguru Jethro Rostedt kritisoi Facebook-tilillään koronauutisointia. Julkaisun yhteyteen Jeti on lisännyt uutisotsikon, jossa THL-pomo Mika Salminen vihjaa, että korona saattaa tarttua myös ulkoterasseilla.

Iltasanomissa julkaistun jutun otsikko kuului ”HS: THL:n Mika Salminen pudotti pommin terassien ystäville – korona tarttunut myös ulkona”

Tästä Jeti raivostui ja avautui Facebookissa.

– No niin. Sieltä se terassien ystäville suunnattu pommi nyt sitten tuli. Terassi ei ehkä olekaan turvallinen paikka tavata. Olen kritisoinut uutisoinnin tasoa koko Korona ajan. Se on ollut kertakaikkiaan kammottavaa, Jethro aloittaa.

– Lähes jokainen uutinen uutisoidaan tällä tavalla. Ehkä. Mahdollisesti. Saattaa. Mikä arvo tällaisella ehkä-uutisoinnilla on? Ja kun ehkä ei toteudukaan, asiaa ei korjata vaan sen annetaan olla, hän jatkaa.

– Mitä asiantuntijuutta tämä on? Kuka tahansa voi sanoa mitä tahansa jos lauseen edessä on ehkä tai mahdollisesti. Tämä on mun mielestäni täysin vastuutonta. Eikä kukaan siitä toki vastuuta otakaan, Jeti pamauttaa.

Rostedt joutui hiljattain kohun keskelle, kun vapaaottelija Makwan Amirkhani julkaisi Facebookissa törkykirjoituksen kiinteistökeisarista, jossa haukuttiin myös Jetin poikaa. Vakavista syytöksistä ja uhkailusta huolimatta kaksikko teki lopulta sovinnon, ennen kuin poliisi ehti tutkimaan asiaa sen perusteellisemmin.


Lue myös:

Yllätyskäänne: Makwan Amirkhani ja Jethro Rostedt tekivät sovinnon – poliisi lopetti somekirjoitusta koskeneen esitutkinnan

IL: Makwan Amirkhani uhkaili ja haukkui Jethro Rostedtia törkeästi! – Rikosilmoitus tulossa!

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit