IL: Näin Martina Aitolehti reagoi kuin Wolt-lähetti ahdisteli hänen tytärtään

Radiojuontaja Esko Eerikäinen kertoi hiljattain somessa tehneensä rikosilmoituksen Wolt-lähetistä, joka häiriköi hänen ja hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden yhteistä 13-vuotiasta Victoria-tytärtä.

– Wolt-kuski oli pysäyttänyt hänet kysyäkseen, että mistä löytyy Iso Roobertinkatu, vaikka hänellä on kännykkä kädessä. Tyttäreni ystävällisesti neuvoi englannin kielellä missä on Iso Roobertinkatu, jolloin tämä Wolt-kuski oli tarttumassa häntä kädestä kiinni ja sanoi, että: ”tule näyttämään minulle”. Vicke sanoi, että hän ei voi lähteä, että hänellä on koulu, ja lähti kävelemään pois peloissaan eikä uskaltanut katsoa taakse, Esko kertoi 15. maaliskuuta Instagramissa.

Seuraavana päivänä Eerikäinen kertoi tehneensä asiasta rikosilmoituksen.

– Rikosilmoitus pitää tehdä tapauksesta, jotta asia saadaan nopeutettua ja sehän sitten tehdään tietysti, Esko kertoi.

Eerikänen oli harmissaan, ettei hän pysty olemaan jatkuvasti vahtimassa ja suojelemassa lastaan. Samalla hän pyysi seuraajiaan menemään väliin, jos he havaitsevat vastaavanlaista ahdistelua ja häirintää.

– Pidetään silmämme auki, koska näitä ahdistelutapauksia on ihan helvetin paljon täällä Suomessa. Jos näet, että jotain tyttöä tai poikaa ahdistellaan, ja heitä selkeästi pelottaa ja he ovat paniikissa, niin mene auttamaan, Esko kehotti.

Lue myös: Esko Eerikäinen teki rikosilmoituksen Wolt-lähetistä, joka ahdisteli hänen tytärtään

Nyt Victorian äiti Martina Aitolehti on kommentoinut tyttärensä ahdistelua Iltalehdelle Fitnesspäiväkirjat-ohjelman pressitilaisuudessa.

- ILMOITUS -

– Me olemme puhuneet siitä. En kuitenkaan tehnyt siitä niin isoa numeroa. Se, että meidän hienostokadulla tuollaista tapahtuu, on huolestuttavaa, Aitolehti kertoo vakavana Iltalehdelle.

Martinan mukaan kaikki on kuitenkin tällä hetkellä hyvin.

– Ehkä se tapaus oli muistutus meille kaikille, että täytyy olla valppaana ja niiltä omilta lapsilta kannattaa kysyä asioista ja pitää keskusteluyhteys, hän sanoo.

Martina kertoo IL:lle käyneensä asiaa läpi lapsensa kanssa, ettei vastaisuudessa tapahtuisi mitään vakavampaa.

- ILMOITUS -

Aitolehti ja Eerikäinen olivat naimisissa vuodet 2007–2011. Nykyään ex-pari jakaa vuonna 2009 syntyneen Victoria-tyttärensä vanhemmuuden. Martinalla on myös Isabella-tytär suhteestaan liikemies Stefan Thermanin kanssa.

Aitolehti lähti eilen kohti Australiaa, josta hänen uusi miesystävänsä on kotoisin. Lue lisää aiheesta tästä.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]