Esko Eerikäinen teki rikosilmoituksen Wolt-lähetistä, joka ahdisteli hänen tytärtään

Radiojuontaja Esko Eerikäinen on tehnyt rikosilmoituksen Wolt-lähetistä, joka häiriköi hänen ja hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden yhteistä 13-vuotiasta Victoria-tytärtä.

Eerikäinen kertoi häiriköinnistä Instagramissa keskiviikkona (15.3.).

– Wolt-kuski oli pysäyttänyt hänet kysyäkseen, että mistä löytyy Iso Roobertinkatu, vaikka hänellä on kännykkä kädessä. Tyttäreni ystävällisesti neuvoi englannin kielellä missä on Iso Roobertinkatu, jolloin tämä Wolt-kuski oli tarttumassa häntä kädestä kiinni ja sanoi, että: ”tule näyttämään minulle”. Vicke sanoi, että hän ei voi lähteä, että hänellä on koulu, ja lähti kävelemään pois peloissaan eikä uskaltanut katsoa taakse.

Eskon mukaan Victoria koki, että lähetti kyllä tiesi missä kyseinen katu on, ja tämä oli vain tekosyy päästä keskustelemaan lapsen kanssa.

Eerikänen on harmissaan, ettei hän voi olla aina paikalla suojelemassa lastaan. Hän pyytää seuraajiaan menemään väliin, jos he havaitsevat vastaavanlaista ahdistelua ja häirintää.

– Pidetään silmämme auki, koska näitä ahdistelutapauksia on ihan helvetin paljon täällä Suomessa. Jos näet, että jotain tyttöä tai poikaa ahdistellaan, ja heitä selkeästi pelottaa ja he ovat paniikissa, niin mene auttamaan, Eerikäinen kehottaa.

Tänään torstaina (16.3.) Esko kertoo vihdoin tavoittaneensa Woltilta henkilön tapaukseen liittyen.

– Rikosilmoitus pitää tehdä tapauksesta, jotta asia saadaan nopeutettua ja sehän sitten tehdään tietysti, Esko kertoo Instagram Stories -osiossaan ja kiitti Woltin henkilöä, joka hoiti asian hyvin.

Eerikäinen vahvisti myös Iltalehdelle torstai-iltapäivänä tehneensä rikosilmoituksen asiasta.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit