IL: Helmi Loukasmäki puhuu suunsa puhtaaksi ”kolmiodraamasta”!

Viihdeneuvos Ilkka ”Danny” Lipsasen, 79, avustaja ja ystävätär Helmi Loukasmäki, 20, kertoo tuoreessa Iltalehden Plus-jutussa, että hän tähtää laulajaksi.

Dannyn avuilla ja suhteilla musaurallaan eteenpäin päässyt kaunotar on työskennellyt jo tovin kaikessa hiljaisuudessa kapellimestari Petri Kokon kanssa.

Helmi kertoo jutussa, että musiikin lisäksi häntä kiinnostaa opiskelu. Hän kertoo haaveilevansa jo ensi syksyn opinnoista.

– Minua kiinnostaa muun muassa kaupallinen-ala, yhteiskunnalliset asiat, muoti ja musiikki. Olisi ihanaa, jos saisi luoda jotain ihan omaa, Helmi kertoo Iltalehdelle.

Haastattelussa Helmi ottaa kantaa myös Seiska-lehden uutisointiin kolmiodraamasta. Seiska uutisoi taannoin, että Danny olisi joutunut kolmiodraaman keskiöön. Lehden mukaan laulaja Erika Vikman ja Helmi kävisivät kiivasta taistelua paikasta Iso D:n rinnalla.

Helmin mukaan kyse on liioittelusta. Blondikaunotar kiistää, että asiaan liittyisi mitään draamaa.

– En ole osallisena mihinkään draamoihin. Kai minä tietäisin, jos olisin jossain kolmiodraamassa mukana itse? Kai joku olisi minulle kertonut. Se on ihan ihmeellistä, että mistä tällainen olisi voinut tulla, Helmi kertoo.

Loukasmäki kertoo haastattelussa ettei hän edes tunne Vikmania. Hän kertoo tavanneensa laulajan vain muutaman kerran.


Lähde: Iltalehti

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit