Heidi Willman sai upeita uutisia – syöpäkontrollin tulokset puhtaat!

Ex-missi ja yrittäjä Heidi Willman nykyinen Pikkarainen sairasti rintasyövän, johon myös hänen äitinsä menehtyi. Sitkeä Heidi kuitenkin selätti vakavan sairauden ja sai upeita uutisia metsälenkkinsä päätteeksi. Heidi kertoi hetkestä Instagram-julkaisussaan:

”Ihana viikonloppu takana rakkaan ja ystävien kanssa. Sen vastapainoksi tarvitsen aina välillä oman hetken ja aikaa omien ajatusten kanssa. Metsä on mulle siihen paras vaihtoehto. Ja lyhyt meditaatiohetki kiven päällä. Ennen lähtöä mun ihana oma syöpälääkäri vielä soitti ja vahvisti verikokeiden ja ultran tulokset puhtaiksi.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Heidi Willman (@heidiwillman_official) jakama julkaisu

Heidi kävi kontrollissa ja kertoi avoimesti tunteista mitä sairaalan oviin sisään astuminen toi ilmoille.

”Tähän rakennukseen kävellessä, on aina ristiriitaiset tunteet…kiitollinen lääkäreiden, hoitajien ja koko henkilökunnan arvokkaasta työstä, mutta samalla ahdistus, joka valtaa kehon, kun joutuu kohtaamaan syöpää ja sitä sairastavia taas silmästä silmään”, kertoi Heidi Instagramissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Heidi Willman (@heidiwillman_official) jakama julkaisu

Heidi jatkoi vielä avaamalla omaa kokemustaan ja tarjoamalla tärkeää ymmärrystä ja tukea muille asian kanssa kamppaileville:

”Tässä paikassa, kaikkia yhdistää sama asia. Tässä paikassa, moni on menettänyt läheisensä, moni kamppailee omaa sairautta vastaan, moni kamppailee läheisensä rinnalla, erittäin moni onneksi selvinnyt…täällä joutuu näkemään tämän taudin koko laajan kirjon.

Kädet hikoilee, kuuma-aalto, kylmä, taas hiki, tärisyttää, syke kiihtyy, taas paleltaa, jalat vatkaa, katse harhailee muihin potilaisiin, ihailen erästä upean näköistä rohkeaa, kaljua naista odotusaulassa…tippa kädessä sairaalasängyllä istuen…

Röntgen hoitaja kutsuu nimellä: ”Pikkarainen”…Yritän hymyillä, ehkä vähän väkinäisesti, mutta hymyilen kuitenkin hoitajalle…saavun tutkimushuoneeseen, Riisun yläkropan paljaaksi, ja menen odottamaan lääkäriä ultraäänitutkimushuoneen sängylle…tuijotan ilmastointiaukkoja katossa…niitä tuijotellessa ehtii miettiä kaikenlaista, mutta en anna enää pelolle valtaa, vaan mietin iloisia ja positiivisia asioita❤️ Lääkäri tulee ja tekee huolellista työtä, ja loppuun sanat, KAIKKI ON HYVIN, EI OLE MITÄÄN POIKKEAVAA❤️Pikku hiljaa sykekin alkaa laskemaan normaaliksiKiitos elämä❤️”

Lue myös: Miss Suomi Heidi Sohlbergiltä poistettiin rinnat – avautuu nyt aiheesta bikinikuvan yhteydessä!

Seiska: Heidi Sohlberg meni yllättäen naimisiin 17-vuotta vanhemman Jarkka-rakkaansa kanssa!

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit