Heidi Willman julkaisi harvinaisen kuvan tyttäristään äitienpäivän kunniaksi: ”Rakastan teitä avaruuteen asti ja takaisin”

Entinen Miss Suomi Heidi Willman on julkaissut äitienpäivän kunniaksi ihastuttavan yhteiskuvan tyttäriensä kanssa Instagramissa.

– Olen saanut olla äiti kohta 16 vuotta. Siihen 16 vuoteen on mahtunut kaikenlaista, liikaakin, mutta luulenpa että juuri kaiken tapahtuneen takia, ollaan tyttöjen kanssa hitsauduttu vieläkin tiukemmin yhteen, Heidi kirjoittaa.

– He eivät ole vain mun rakkaita lapsia, vaan myös rakkaita ystäviä, voidaan puhua asioista rehellisesti ja luottamuksella. Ja kyllä, välillä tiukempaankin sävyyn, mutta kertaakaan ei oo tarvinnut ottaa huoneen ovia irti saranoilta, niin kun joskus uhkasin, jos ovia paiskotaan. Rakastan teitä avaruuteen asti ja takaisin, aina ja ikuisesti, muistattehan sen joka ikinen päivä

Heidin oma äiti kuoli rintasyöpään, kun Heidi oli lapsi.

– Tänään sytytän myös kynttilän omalle äidille, tiedän että hän suojelee meidän polkua tuolta ylhäältä, ja tunnen kuinka hän on läsnä tässäkin päivässä.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]