Miss Suomi Heidi Sohlbergiltä poistettiin rinnat – avautuu nyt aiheesta bikinikuvan yhteydessä!

20 vuotta sitten Miss Suomeksi kruunattu Heidi Willman, nykyisin Sohlberg muisteli Instagramissa viiden vuoden takaista elämänmuutosta, kun häneltä poistettiin rinnat ja munasarjat syövän vuoksi.

– Tänään VS 5 vuotta sitten. Aikamoinen matka ollut. Tasan 5 vuotta sitten pelotti, jännitti, oli hyppy tuntemattomaan… matka leikkaussaliin tuntui ikuisuudelta. Leikkaus kesti monta tuntia, ja heräämössä ensimmäinen ajatus oli vain että JES, olen hengissä, mitä sitten jos tissit on leikattu pois, Heidi kirjoittaa päivityksessä.

Sohlberg muistuttaa, että jokaisella on oma tapansa käsitellä sairautta.

– Ei ole oikeaa tapaa käsitellä sairautta, joku haluaa sulkeutua täysin, joku haluaa avata omaa tarinaansa riisutusti, niin kuin minä olen tehnyt. En todellakaan sen takia, että saisin julkisuutta, vaan koska se auttoi minua itseäni jaksamaan ja käsittelemään todella vaikeaa ja pelottavaa asiaa, puhumalla siitä avoimesti ja rehellisesti. Samalla olen huomannut, kuinka annan tukea ja toivoa muillekin samassa tilanteessa oleville.

Kehopositiivisuuden puolestapuhujana tunnettu Heidi kehottaa kaikkia nauttimaan jokaisesta hetkestä, ja olemaan kiitollisia elämästä.

Sairaus tulee näkymään vartalossani lopun elämääni, mutta olen ylpeä jokaisesta arvesta ja muhkurasta. Tänäänkin. Välillä pitää itseänikin muistuttaa, ettei pienistä ja turhista asioista kannata valittaa. Nautitaan joka hetkestä ja ollaan kiitollisia elämästä ja kaikista ihmisistä ympärillä, joka päivä. Terveys ei ole itsestäänselvyys!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Heidi Sohlberg (@heidisohlberg) jakama julkaisu

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit