Hans Välimäen koronapassi-kannanotto sai aikaan someraivon – tv-kokki poisti kohupäivityksen ja pyytää nyt anteeksi: ”Oli kirjoitettu ehkä turhankin härnäävään sävyyn”

TV:sta tuttu huippukokki Hans Välimäki julkaisi perjantaina (14.1) kärkevän päivityksen Instagramissa, jossa hän toivoi muun muassa, että Suomi pidettäisiin auki pandemian aikana koronapassin avulla.

Välimäki kritisoi päivityksessä myös rajusti rokottamattomia ihmisiä, jotka ovat kieltäytyneet rokotteesta ”järjettömillä verukkeilla”. Hans kirjoitti myös, että hän toivoisi, että Suomi ottaisi käyttöönsä Kanadan mallin, jossa rokottamattomat eivät voi ostaa edes alkoholia tai kannabista kaupasta. Lisäksi maassa rokottamattomien ihmisten liikkumista rajoitetaan ja he joutuvat maksamaan ylimääräistä veroa.

Lue myös: Oho! Hans Välimäeltä raju päivitys koronarajoituksiin liittyen: Haluaa kaikille pakkorokotukset! – Jere Karalahti haukkui tv-kokin: ”V*ttu mikä pelle!”

Tänään sunnuntaina (16.1) Välimäen päivitys on kuitenkin kadonnut Instagramista. Julkkiskokki julkaisi äskettäin uuden somepäivityksen, jossa hän nyt pahoittelee perjantain tunteikasta päivitystään.

- ILMOITUS -

– Julkaisin perjantaina täällä päivityksen, jonka tarkoitus oli herättää keskustelua, mutta julkaisu oli kirjoitettu ehkä turhankin kärkevään ja härnäävään sävyyn ja vei keskustelun väärille raiteille. Arkistoin julkaisun, etten enää aiheuttaisi sanoillani lisää mielipahaa.
Pyydän anteeksi kärkeviä sanojani, ensi kerralla lasken kymmeneen ennen kuin painan julkaise-nappia. Rauhaa ja rakkautta, Välimäki toivotti Instagramissa.

Iltalehden tavoittama Hans painottaa, että hänen kannanottonsa oli henkilökohtainen mielipide, eikä edusta hänen ravintoloitaan tai yritystään.

Tästä huolimatta monet vihaiset somekäyttäjät ovat käyneet antamassa miehen ravintoloille Facebookissa ja Googlessa huonon arvosanan, jotka ovat laskeneet arvostelun keskiarvoa.

Hans toteaa IL:lle, että hän on itsekin huomannut kyseisen ikävän ilmiön.

– En tiedä, voiko sille mitään. Ei se ehkä rikos ole, mutta ainakin kohtuutonta kiusaamista. Tämä vaikuttaa meidän elinkeinoon, Hans harmitteli IL:lle.

Lukuisissa yhden tähden ravintola-arvosteluissa Välimäkeä haukutaan muun muassa syrjiväksi ja uhkaavaksi ”natsipassin” kannattajaksi.

- ILMOITUS -

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hans Välimäki (@hans_valimaki) jakama julkaisu

Oho! Hans Välimäeltä raju päivitys koronarajoituksiin liittyen: Haluaa kaikille pakkorokotukset! – Jere Karalahti haukkui tv-kokin: ”V*ttu mikä pelle!”

Kuvat:Instagram

NÄIN SAAT 400€ BONUKSEN + 120 ILMAISKIERROSTA

  • Tee ilmainen pelitili LuckyDinolle ja saat 20 ilmaiskierrosta Book of Dead kolikkopeliin.
  • Lisäksi saat ensimmäisen talletuksen yhteydessä 400€ bonuksen + jopa 100 extra ilmaiskierrosta.

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Viikon suosituimmat

UUSIMMAT

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]