spot_img

Oho! Hans Välimäeltä raju päivitys koronarajoituksiin liittyen: Haluaa kaikille pakkorokotukset! – Jere Karalahti haukkui tv-kokin: ”V*ttu mikä pelle!”

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti on joutunut viime aikoina kohuotsikoihin muun muassa somepäivityksiensä sekä Levin reissunsa vuoksi, jossa hän sammui juhlien päätteeksi  hotellin käytävälle ulkovaatteet päällään.

Lue myös: Jere Karalahti sammui Levillä hotellin käytävälle – Ystävä julkaisi videon nettiin

Aiemmin Jere julkaisi Instagram tarinaosiossa kuvan lapsistaan, jotka näyttivät kameralle keskisormea. Kuvan yhteyteen Jere oli kirjoittanut, että ”Lapsilla korona, ja ne halus lähettää sille terveisiä”.

Lue myös: Jere Karalahden lapset näyttävät keskisormea koronalle! – ”Lapsilla korona ja ne halus lähettää sille terveisiä”

- ILMOITUS -

Eilen perjantaina (14.1.) Jere otti kantaa ravintoloitsija Hans Välimäen Instagram-päivitykseen, jossa huippukokki kertoi oman näkemyksensä koronapassin ja -rokotteen käytöstä tulevaisuutta ajatellen.

Karalahti kommentoi Välimäen päivitystä jakamalla tv-kokin päivityksen Instagramissa. Jere oli lisännyt päivityksen yläpuolelle omat ajatuksensa.

– V*ttu mikä pelle, Karalahti kirjoitti Hansin päivityksen yhteydessä apina-emojin kera.

Alapuolella Hans Välimäen koronapäivitys, joka sai Karalahden tulistumaan.

– Mutta entäs jos tilanteen hieman helpottuessa avattaisiinkin kerralla kaikki? Siis ihan koko yhteiskunta. Elettäisiin kuin ennen vanhaan. Kaikki auki. Yökerhot, liikuntahallit, baarit, teatterit ja uimahallit. Kirjastoonkin pääsisi ja messuilemaan. Minne vaan. Ehtona olisi – kyllä – rokotepassi, Välimäki kirjoitti.

– Meillä makailee sairaaloissa huomattavasti fiksumman väen kiireellistä hoitoa tukkimassa rokotteista järjettömillä verukkeilla kieltäytyneitä ääliöitä, tv-kokki jatkoi.

- ILMOITUS -

Välimäki ihailee Kanadan mallia, jossa on otettu kovemmat keinot käyttöön rokotevastaisten kohdalla.

– Ei voi kuin ihailla kanadalaisia, jotka ovat ottaneet kovemmat keinot käyttöönsä. Johan alkoi rokotteet maistua, kun vietiin ”periaatteen” miehiltä ja naisilta banaanit ja lakritsa.

”Viina ja kannabis pois saatavilta”

Välimäki kirjoitti myös, että Kanadassa ei voi enää ensi tiistaista alkaen ostaa edes alkoholia tai kannabista ilman koronapassia.

– Ensi viikon tiistaista lähtien koronarokotustodistus vaaditaan alkoholi- tai kannabismyymälöihin. Toisin sanoen päihteitä ei myydä rokottamattomille. Mediatietojen mukaan sen jälkeen kun tästä ilmoitettiin, rokotusaikojen varaukset nelinkertaistuivat Quebecissä. Provinssissa rokotettiin ennen terveysiministeri Christian Dubén ilmoitusta keskimäärin 1 500 ihmistä päivässä, ja lukema nousi välittömästi 6 000:een.

– Lisäksi Quebec lätkäisee rokottamattomille bonuksena tuntuvan veron, mikä ei olisi lainkaan hullumpi idea täälläkään. Jos haluat välttämättä kuormittaa terveydenhuoltoa riskeeraamalla itsesi ja muut, maksat siitä veroa, Hans kertoo.

- ILMOITUS -

– Jos joku vielä ruikuttaa omaan kehoonsa liittyvistä rikkomuksista mitä sen hallintaan tulee ja viittaa samassa lauseessa perustuslakiin, niin kannattaa ensin miettiä kenen perustuslaillisia oikeuksia elinkeinonvapauteen ja yrittäjyyteen on rikottu surutta viimeiset kaksi vuotta, Välimäki jyrähtää.

Päivityksen lopussa Välimäki pohtii, että kaikille suomalaisille pitäisi antaa rokote, vaikka sitten väkisin.

– Elämä takaisin normaalille tasolle mahdollisimman nopeasti ja rokotteet kaikille vaikka väkisin.

Välimäen päivitys on ilmeisesti saanut muiltakin negatiivistä palautetta, sillä hän on sulkenut julkaisunsa kommenttiosion.

Instagram

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hans Välimäki (@hans_valimaki) jakama julkaisu

Jere Karalahden lapset näyttävät keskisormea koronalle! – ”Lapsilla korona ja ne halus lähettää sille terveisiä”

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
1 Kommentti
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Sonni
Sonni
6 päivää sitten

Keravan jörö on itse täys idiootti , Tapulin pelle

Viikon suosituimmat

Uusimmat

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: