Eevi Teittinen ja Teemu Packalén julkaisivat huolta herättäviä somepäivityksiä

Hyvinvointivalmentaja Eevi Teittinen, 34, ja hänen puolisonsa, ex-vapaaottelija Teemu Packalén, 35, ovat julkaisseet viime päivinä somessa huolta herättäviä päivityksiä.

Teemu julkaisi aiemmin tällä viikolla Instagramin tarinat-osioonsa kuvan, jossa hän makoili sairaalasängyllä ja kirjoitti julkaisunsa yhteydessä: ”Nyt ei toimittele”. Teemu ei tarkentanut mistä on kyse.

Myös Eevi julkaisi tarinajulkaisun, jossa hän kertoi hakeneensa pariskunnan yhteisen taaperon hoidosta, mutta reissu venähti jostain syystä.

– Okei tää oli vähän raskas reissu. 2h meni hakea käppänä hoidosta, Eevi kertoi.

Seuraavana aamuna Eevi julkaisi tarinat-osiossaan kuvan, jossa hän istui kahvikupponen kädessään väsyneenä.

– Klo 4 herätty. Tulee virkeä päivä. Nipponi nukahti syliin muutaman kerran, mutta äitihän ei ole nukkunut minuuttiakaan, Eevi kertoi.

Myöhemmin Teemu kertoi Instagram-videolla miksi hän joutui käymään sairaalassa.

– Pieni update. Monet kysyny, että onko kaikki hyvin. Kaikki on ihan hyvin ja huomenna tiedetään enemmän. Kiitos kaikille tsempeistä, hän kirjoitti videon oheen.

Teemu kertoo tarinat-videolla, että hän on käynyt tutkituttamassa vanhaa niskavammaansa lääkärissä, joka on aktivoitunut viime aikoina.

– Minulla on uran ajalta vanha niskavamma, josta olen puhunut paljon. Ja sitten on se Parsonage-Turner. Eli ne ovat viime aikoina olleet todella aktiivisia, ja nyt sitä lähdettiin tutkimaan vähän enemmän. Sieltä löytyi vähän erilaisia vaurioita tai uutta settiä, en tiedä miten sen muotoilisi. Mut huomenna mulla on lääkäri, ja sit ollaan paljon viisaampia, että mitä sille tehdään, Teemu selostaa videolla.

Lue myös: Eevi Teittisen taapero teki pahaa tuhoa kaupassa – Äiti vain kuvasi ja nauroi lapsensa touhuille!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit