Big Brotherissa nähdään finaaliviikolla ennennäkemätön käänne – yksi asukas saattaa vielä poistua talosta ennen finaalia!

Big Brother Suomi -ohjelmassa alkoi tänään finaaliviikko. Talossa on tällä hetkellä vielä viisi asukasta: Jasmiina, Taavi, Aki, Anssi ja Lasse.

Big Brother.fi -sivustolla kerrotaan nyt, että on kuitenkin täysin mahdollista, että sunnuntain finaalissa asukkaita nähdään viiden sijasta neljä.

Isoveli kaivaa nimittäin takataskustaan yllätyksen tulevana perjantaina.

”Talossa järjestetään nimittäin käänteinen huutokauppa, jossa Big Brother yrittää saada jonkun asukkaista myymään finaalipaikkansa. Finalisteille siis tarjotaan koko ajan kasvava summa rahaa siitä, että yksi heistä jättäisi leikin kesken ennen finaalia. Houkuttaako pikavoitto niin paljon, että joku asukkaista tarttuu tarjoukseen ja poistuu talosta jo perjantaina huutokaupattava summa takataskussaan?”, Big Brotherin sivuilla kerrotaan.

- ILMOITUS -

On kuitenkin todennäköistä, ettei kukaan asukas tartu tarjoukseen, vaan kaikki haluavat todennäköisesti kokea upean BB-matkansa loppuun saakka, ja taistella 30 000 euron päävoitosta.

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: