Sami kertoo rehellisesti kuka häntä ärsytti eniten BB-talossa: ”Ajattelumaailmat eivät oikein kohdanneet”

Big Brother -talosta tasan viikko sitten häädetty järvenpääläinen myymäläpäällikkö ja lautapelimies Sami, 29, ehti asua BB-talossa 10 viikkoa, ennen kuin häätöovi aukesi.

Sami toi ohjelmaan mielenkiintoisia keskusteluita, ja toisinaan keskustelut yltyivät väittelyiksi, joissa ei kyyneliäkään säästelty.

Samin lähtö jätti taloon ison aukon, ja miehen putoaminen tuli monille faneille pienenä pettymyksenä.

”Siinä oli hieno mies”, totesi Aki muille asukkaille Samin lähdettyä talosta. Toki Sami on vieläkin hieno mies! Eikä kukaan ole tiettävästi kuollut. Samin eloonjäännistä kertoo myös se, että hän vastasi haastattelussamme muutamiin BB-aiheisiin kysymyksiin.

- ILMOITUS -

Mitä teit ensimmäisenä päästessäsi hotelliin?

– Ensimmäisenä hotellilla keskustelin vaimoni kanssa vähän kuulumisia ja kävimme läpi juttuja mitä BB:n aikana oli tullut esiin. Muuten olimme aika rennosti.

Mikä oli parasta BB-talossa?

– Parasta talossa oli muut asukkaat. Lisäksi nautin tehtävistä yleensä, oli kiva päästä haastamaan itseään eri tilanteissa, joita muuten ei välttämättä pääse kokemaan.

Kenen kanssa kävit parhaat keskustelut?

– Parhaat asiakeskustelut kävin kyllä Katjan kanssa, mutta esim. Lassen ja Juhanin kanssa kävimme myös hyviä muita keskusteluja.

- ILMOITUS -

Kuka asukas ärsytti eniten?

– Eniten ärsytti ehkä Jasmiina, Jassu on tosi hieno ihminen ja Jassun kanssa oli mukava olla monissa tehtävissä tekemisissä mutta usein meidän ajattelumaailmat eivät vain oikein kohdanneet.

Provosoitko muita tahallasi?

– En mielestäni provonnut muita tahallani, toki saatan välillä joissain asioissa olla vähän jääräpäinen tai haastaa muita. Ja esimerkiksi viimeisen viikon keittiötehtävässä kun kyllästyin niin saatan alkaa hieman näsäviisaaksi mutta tarkoitukseni ei ole ärsyttää muita ärsyttämisen takia.

Mitä uutta opit itsestäsi BB-talossa?

- ILMOITUS -

– Itsestäni muistin (opin?) ehkä sen, että miksi itselläni on tietyt arvot tärkeitä ja miksi haluaa toimia tietyillä tavoilla tietyissä tilanteissa. Näistäkin tiesin jo ennestään monia asioita mutta usein talon meno muistutti omista arvoista. Opin myös ehkä sen, mikä on oikeasti tärkeää elämässä, ja mitä kaikkea ilman tulee tarvittaessa toimeenkin.

Paras ja pahin tehtävä talossa?

– Lempitehtäväni oli ehdottomasti murkkutehtävä. Siinä Aki veti niin hyvin, samoin Sanni, että innostui itsekkin muurahaisena olosta. Vaikein oli tietysti musta palapeli (ei vaadi varmaan selitystä) sekä se keittiötehtävä, jossa Lasse joutui selittämään kaikki toimet mitä sai tehdä.

Mitä kaipasit eniten talon ulkopuolella?

– Eniten talon ulkopuolelta kaipasin vaimoa. Toinen mitä kaipasi oli vapaus. Siksi kurjuuspäivät oli tietyllä tavalla itselle tärkeitä, vaikka se näytti ja kuullosti tyhmälle mutta itse sain siitä jotenkin myös vapauden kokemuksen.

Jäikö ohjelmasta ystäviä?

– Tottakai talosta jäi ystäviä ja vähän ehditty jo juttuja vaihtamaan. Kyllähän tuollainen kokemus yhdistää hienosti!

Kenen toivot voittavan BB:n?

– Toivoisin että jäljellä olevista asukkaista Aki voittaisi. Toinen jolle voiton voisi suoda on Lasse.

- ILMOITUS -

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
2 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Rv
Rv
11 päivää sitten

Kyllä tämä Sami oli sellainen fuulaaja ja kuvitteli itsestään liikoja yritti olla fiksumpi kuin on todellisuudessa. Norkoili muiden takana vettä juoden. ” kokoomuslainen myymäläpäällikkö

Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
Vastaa  Rv
11 päivää sitten

Ei pidä politiikkaa tähän sotkea. Kyllähän Jasmiina niin pihalla on yhteiskunnallisista asioista, kiroilee ja haaveilee vaan kännistä. Sami taas oli yhteiskunnallisesti valveutunut joten heidän välilleen ei syntynyt keskusteluyhteyttä. Tätähän Sami tarkoitti. Toki Sami oli hieman tylsä tyyppi.

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: