Arman Alizad sekoaa drifting-auton kyydeistä tuoreessa dokumenttijaksossa: ”Sama fiilis, kun ekan kerran ikinä on saanut p*llua”

Tuorein Arman Pohjantähden alla -sarjan jakso herättää hämmennystä ohjelman juontajan Arman Alizadin käytöksen vuoksi.

”Miksi autoilijaa rokotetaan?” niminen jakso tuli katsottavaksi Ruutu+ -tilaajille viime keskiviikkona.

Uusimmassa jaksossa Arman hakee vauhtia ja jännitystä drifring-auton kyydistä. Jaksosta kolmasosa kuluu siihen, että Arman hehkuttaa miten siistiä drifting on. Ohjelman alussa suosikkijuontaja pääsee ensin ammattikuskin kyytiin, jonka jälkeen hän pääsee itsekin testaamaan autoa radalle.

Kyydissä ollessaan Arman huusi autossa useaan otteeseen kirosanojen säestämänä miten siististä puuhasta on kyse. Lisäksi Alizad vertasi autojen pärinää ”jumalan ääneen”.

– Aiii v*ttu ai saatanan saatana, ai v*ttu. V*ttu tää on siistiä, Arman huusi autossa yhtenään.

Kun Arman nousi ihmeissään pois auton kyydistä. Lausui hän näin:

– Ai saakeli. Periaatteessa sama fiilis, kun ekan kerran, kun on ikinä saanut p*llua. Sä et tiedä ihan sillain varmaks jännittääkö, pelottaako vai onks tää ihan v*tun siistiä vai kaikki samaan aikaan. Sitten sä tuut. Tolta se tuntuu, se on niin mahtavaa, voi hemmetti sentään, mä en osaa tota paremmin kuvailla, Arman nauraa dokumenttiohjelmassaan.

Armania on ehditty aiemmin vertaamaan jo legendaariseen tv-toimittajaan Hannu Karpoon hänen vieraillessaan tavallisten kansalaisten kotona kuuntelemassa ihmisten kokemia ongelmia ja vääryyksiä.

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit