Antti Kaikkonen julkaisi hyytävän kuvan: Kertoo keksineensä ”mukavaa pihapuuhaa” vauvan päiväunien ajaksi!

Kanki Kaikkonen irvistelee isyyslomallaan!

Isyyslomalla voi viettää rauhassa aika perheen kanssa, mutta ajoittain joutuu myös vaipanvaihtoa rankempiin hommiin, kuten pihatöihin.

Tämän huomasi myös kuuluisa suomalainen tanssija – sekä puolustusministeri Antti ”Kanki” Kaikkonen, joka ikuisti Instagramiin kuvan ilmeestään lumitöiden keskellä.

– Kyllä tämä isyysvapaa tästä hyvin lähtee. Tänään keksin mukavaa pihapuuhaakin vauvan päiväunien ajaksi, Antti kertoi Instagramissa.

Ulkopuolisen katsojan on vaikea sanoa, onko kyseessä ilon vai tuskan irvistys – ehkä molempia, mutta mistään vienosta Mona Lisa- hymystä ei voida nyt puhua.

Katso kuva alta, tai Instagramista.

Kaikkosen poliittinen ura sai aikanaan valtavan sysäyksen Tanssii Tähtien Kanssa- ohjelmaan osallistumisesta. Ohjelmassa vedetyt suoritukset loivat Kaikkoselle ikonisen lempinimensä ”Kanki”.

Puolustusministerin hommassa moinen lempinimi on kyllä paljon parempi kuin jokin muu, esimerkiksi taannoisen kansanedustaja Pertti Virtasen lempinimi ”Veltto”.

Instagramin perusteella lomailu on maistunut, ja kuvatkin käsittelevät pulkkailua, lumihommia ja ulkoilua Tuusulanjärvellä, joten erotus normaaleihin hävittäjä, sotalaiva- ja pukumiesten kättelykuviin on melkoinen.

Ihan kaikki eivät Kaikkosen isyyslomasta kuitenkaan alkuun innostuneet. Kokoomuksen
Petteri Orpo kummastelikin loppuvuodesta, että miten Kanki kehtaa häipyä lomailemaan kesken Natoneuvotteluiden. Kaikkonen totesikin tähän, että muksut ovat pieniä vain kerran, ja Natoprosessikaan ei yhteen mieheen katkea.

Kaikkosen IG:stä ei kuitenkaan selviä, että onko lomalla pantu jalalla koreaksi, eikä sitä, onko suunnitelmissa uusi tuleminen tanssin saralla.

Pääministeri Marin kommentoi omien tanssikuvioidensa jälkeen, että näiden synkkien pilvien keskellä sitä kaipaisi iloa, valoa ja hauskuutta elämään.

Sitä samaa voisi kansalle tarjota puolustusministeri Kaikkonen. Vähemmän hävittäjäkuvastoa ja pukumiesten kanssa poseeraamista, ja enemmän tangoa!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit