Jahas! Kohukansanedustaja Mikko Kärnällä on poke-pelit mielessä!

Kärnän kanssa pokea?..siis Pokemonia!

Keskustan Mikko Kärnä on etenkin sosiaalisesta mediasta – ja juorulehtien sivuilta tunnettu suomalainen poliitikko. Alun perin kainuulainen Kärnä lieneekin Paavo Väyrysen lisäksi tunnetuimpia poliittisia vaikuttajia Pohjois-Suomesta.

Sittemmin on selvinnyt, että Kärnä hallitsee poliittisen pelin lisäksi kaikenlaisia muitakin pelejä! Äkkivääriä twiittejä ja somekohuja aikaan saava Kärnä on tunnettu erityisesti puolustus- ja turvallisuuspoliittisista kysymyksistä, joihin hän on ottanut kantaa aktiivisesti eduskunnassa. Hän on esittänyt useita aloitteita ja kannanottoja puolustusvoimien tukemiseksi ja kansainvälisen turvallisuuden edistämiseksi.

Kärnä on myös kannattanut voimakkaasti Suomen liittymistä Natoon. Kärnä on myös ollut mukana eri hankkeissa ja toiminnassa, jotka tukevat kotimaista yrittäjyyttä ja työllisyyttä. Hän on esimerkiksi kannattanut aktiivisesti kotimaisten yritysten
kilpailukyvyn parantamista ja innovaatioiden tukemista.

Kärnä on saanut useita kunnianosoituksia ja palkintoja poliittisesta urastaan. Vuonna 2018 hänet palkittiin Suomen puolustusvoimien kunniamerkillä.

Aina Kärnä ei ole kuitenkaan julkisuudessa kaikkein kunniallisimmista asioista – vuonna 2020 paljastui, että naimisissa ollut Kärnä oli lähetellyt mysteerinaiselle vuosia seksiviestejä, ja kikkelikuvia! Mikko oli viihtynyt myös pettäjäsivustolla, ja myöhemmin Tinderissä. Aikamoinen pelimies!

Alkuvuodesta uuden avioliiton satamaan purjehtinut Kärnä on ilmeisesti jättänyt pippelipelit syrjään, ja aloittanut ihan toisenlaisten pelien pelaamisen.

Kärnä kutsuukin Instagramissa kaikkia halukkaita mukaansa Pokemon Go-kävelylle 12.2. Pokemon Go:ssa metsästetään kännykkä kourassa maastosta löytyviä pokemoneja.

Retki lähtee Kyösti Kallion patsaalta, ja päättyy Urho’s pubiin. Pelihalut ovat ilmeisesti kunnossa, koska Kärnä IG:nsä mukaan on Pokemonissa tasolla 43.

Gekkonen toivottaa Kärnän pelikavereille hauskaa iltaa. Pidetään kännykät kädessä ja kikkelit housuissa!

Alapuolella Mikon Instagram-postaus aiheesta.

Lähteet: Seiska

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit