Laura Huhtasaaren mielestä Nobelin rauhanpalkinto kuuluisi Trumpille – nettiraivo repesi!

Huhtasaari: Annetaan Trumpille Nobelin rauhanpalkinto!

Perussuomalaisten europarlamentaarikko Laura Huhtasaari ei pelkää sanoa sitä, mitä ajattelee, olipa kyse sitten EU-politiikasta, feminismistä tai kotimaan asioista.

Huhtasaari onkin viihtynyt otsikoissa sanomalla mm. että nykyfeminismi inhoaa kristittyjä valkoisia miehiä, ja USA on nykyjohtonsa alaisuudessa kommunistien vallassa!

Kommunisteja hän löytää tosin kotimaastakin: vuonna 2020 hän kertoi Satakunnan Kansalle ajattelevansa, että kaikki keskustapuolueesta vasemmalle ovat enemmän ja vähemmän kommunisteja, ja myös kokoomuslaiset alkavat olla tällaisia.

Näillä puheilla ei kavereita kauheasti muista puolueista yleensä saa, mutta huomiota senkin edestä. Huhtasaari on myös kokenut häirintää tiukkojen mielipiteidensä vuoksi: hänen asuntonsa kaksi ikkunaa on rikottu, ja vuonna 2019 kokoomuksen varavaltuutettu Tero Niskanen soitti hätäkeskukseen ja uhkasi polttaa koko kämpän!

Sunnuntaina (29.1) Huhtasaari otti sosiaalisessa mediassa kantaa myös Nobel-komitean valintoihin.

Huhtasaari nimittäin julistaa, että USA:n entiselle presidentti Donald Trumpille kuuluisi antaa Nobelin rauhanpalkinto, koska Venäjä ei Trumpin aikana uskaltanut hyökätä Ukrainaan!

Trump ei ole ihan jokaisen mieleen, ja moinen ehdotus saattaakin aiheuttaa lisää ärtymystä Huhtasaaren suhteen. Tottahan se on, että niitä pystejä jaellaan välillä kummallisista syistä.

Esimerkiksi Obama ei ehtinyt tehdä presidenttikautensa aikana edes yhtään mitään kun hänelle jo piti rauhanpalkinto ojentaa. Obama kiitti pystistä ja hyökkäsi Pohjois-Afrikkaan.

Trumpin aikana Amerikka ei hyökkäillyt samalla tavalla kuin kahden edellisen presidenttinsä aikana, mutta miehen itsensä olemus ei ole kovin rauhaisa.

Somessa kuohuu

Huhtasaaren ehdotus on saanut paljon huomiota ja aiheuttanut kiivasta keskustelua sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Twitterissä Lauran twiitti on kerännyt lähes 400 kommenttia ja 800 tykkäystä.

– Sinäkin olet kyllä harvinaisen sekaisin, eräs lyttäsi.

– Vau. Pakko ihailla tätä sun aivokemiaas, toinen twiittasi.

– Heh. Naurahdin ääneen. Kiitos Laura, kolmas sanoi.

Mitä sinä, Gekkosen lukija olet mieltä? Jos jollekin Amerikan presidentille pitää rauhan pysti ojentaa, niin annetaanko se sille, joka hymyilee ja osaa käyttäytyä, mutta
hyökkäilee(Obama), vai sille joka raivoaa Twitterissä, mutta ei hyökkäile?(Trump).

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit