Miisa Nuorgam saa törkyviestejä somessa – syyttää asiasta Aleksi Valavuorta! – Urheiluvaikuttaja reagoi: ”Siellä on seuraava feministi hyökännyt”

Saamelainen toimittaja ja somevaikuttaja Miisa Nuorgam syyttää urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuorta saamistaan törkyviesteistä.

Lue myös: Aleksi Valavuori menetti transkohun seurauksena 30 000 euron kumppanuuden: ”Minä puolustan kuitenkin tyttöjen ja naisten unelmia”

Nuorgam sai tänä aamuna sähköpostiinsa törkeän viestin, ja jakoi siitä kuvakaappauksen Instagram Stories -osiossa.

– Tällaisilla sähköposteilla tähän aamuun. Toivottavasti Valavuori joskus vielä ymmärtää, että samalla kun hän ”puolustaa naisia” jakamalla hänen kansaan eri mieltä olevien naisten twiittejä, instapostauksia ja muita omissa somekanavissaan ja usuttaa seuraajansa meidän kimppuun, on se palaute mitä me saadaan tällaista, Miisa kirjoitti julkaisun yhteydessä.

Alla kuvakaappaus:

Instagram/miisanuorgam

VALAVUORI VASTASI

Ei mennyt kauaakaan, kun Valavuori reagoi Miisan syytöksiin.

– Siellä on seuraava feministi hyökännyt mun kimppuun. Tällänen henkilö kuin Miisa Nuorgam. Hän on keksinyt tällaisen innovaation, että se olis mun vika, että hän saa sairaita uhkailuviestejä, Valavuori ihmettelee Instagram -tarinavideolla.

- ILMOITUS -

Aleksi pohtii, että hänen aiemmat mielipiteensä liittyen naisten urheiluun ja oikeuksiin, ovat tämänkin hyökkäyksen takana.

– Vielä kesäkuussa, kun Miisa sai näitä uhkailuviestejä, niin silloin ne ei ollut mun vika. Nyt elokuussa kun mä oon puhunut naisten urheilusta, niin nyt ne on mun vika, Aleksi jatkaa.

– Tuleekohan kesäkuun syytöksetkin nyt takautuvasti mun piikkiin?, hän kysyy.

– Nämä samat feministit, jotka yrittävät vaientaa usein keskustelun syyttämällä täysin jotain ulkopuolista tahoa, tekevät vain hallaa naisille, Valavuori jyrähtää.

- ILMOITUS -

Valavuori kertoo saaneensa paljon positiivista palautetta naisilta sosiaalisessa mediassa, ja miehen inboksit ovat täynnä Tinderiä myöden.

– Se on mahtavaa nähdä, jopa noin 80 prossaa mun inboksiin tulee tällä hetkellä viestejä fiksuilta naisilta, jotka ette hyväksy noiden huurupäiden touhuja.

– Mun syyttäminen on täysin pimeää touhua ja todella epä-älyllistä, Valavuori kertoi Miisalle Instagram-yksityisviestillä. Alla kuvakaappaus:

Instagram: @valavuori

Miisan mukaan Valavuoren somekäytös on hyökkäävää.

– Kun sä raukkamaisesti edes mua tägäämättä jaoit mun twiittejä Instagramissa, joita ei ollut edes kohdistettu sulle, Nuorgam selitti.

Instagram/miisanuorgam

Lue myös: Kiekkolegenda Teemu Selänne puolustaa canceloinnin uhriksi joutunutta Aleksi Valavuorta – ”Siinä menee raja”!

Valavuori Live Twitch -lähetyksiä juontava Valavuori joutui pari viikkoa sitten transaktivistien hyökkäyksen kohteeksi, kun hän kertoi mielipiteitään transnaisten osallistumisesta naisten urheilusarjoihin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksi Valavuori (@valavuori)

Lue myös: Aleksi Valavuorta verrattiin painetussa lehdessä diktaattoriin, seksuaalirikolliseen ja huumeidenkäyttäjään – ”Toivottavasti ymmärsitte mitä menitte tekemään”

MIISA LATASI RAJUJA VÄITTEITÄ KOOMIKOISTA

Nuorgam kirjoitti taannoin sosiaalisessa mediassa joutuneensa ahdistelun kohteeksi työskennellessään nuorempana koomikko Sami Hedbergin kiertueella.

– Nyt muuten kun näistä paskoista duunihommista tuli puhe, niin en koskaan ole kertonut, että vuosia sitten olin yhden Suomen suosituimman koomikon kiertueella duunissa. Siellä oli muutenkin hommat sekavia, mutta viimeinen niitti oli seksuaalinen ahdistelu, jonka takia lopetin, Miisa lataa.

Nuorgam päätti vasta vuosien jälkeen ottaa asian esille. Miisa syyttää Hedbergin kiertueella mukana ollutta koomikko Zaania ahdistelusta.

– Ennen keikan alkua kiertueen koomikon frendi, toinen koomikko tuli halaamaan ja samalla tarrasi jalkoväliin kiinni. Väliajalla olin menossa syömään ja sama tyyppi odotti mua bäkkärillä alasti. Keikan jälkeen hän ihmetteli miksi ”mökötän” ja perusteli tarraamistaan refleksillä, Miisa väittää.

- ILMOITUS -

Lue lisää: Miisa Nuorgam lataa vakavia väitteitä koomikko Zaanista ja Sami Hedbergistä: ”Kourimista ja suutelua!”

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]