Miisa Nuorgam lataa vakavia väitteitä koomikko Zaanista ja Sami Hedbergistä: ”Kourimista ja suutelua!”

Saamesta kotoisin oleva feministitoimittaja ja mediapersoona Miisa Nuorgam nostatti kohun sosiaalisessa mediassa tuoreilla väitteillään.

Nuorgam kirjoittaa viesteissään joutuneensa ahdistelun kohteeksi työskennellessään nuorempana koomikko Sami Hedbergin kiertueella.

– Nyt muuten kun näistä paskoista duunihommista tuli puhe, niin en koskaan ole kertonut, että vuosia sitten olin yhden Suomen suosituimman koomikon kiertueella duunissa. Siellä oli muutenkin hommat sekavia, mutta viimeinen niitti oli seksuaalinen ahdistelu, jonka takia lopetin, Miisa lataa.

Nuorgam päätti vasta vuosien jälkeen ottaa asian esille. Miisa syyttää Hedbergin kiertueella mukana ollutta koomikko Zaania ahdistelusta.

– Ennen keikan alkua kiertueen koomikon frendi, toinen koomikko tuli halaamaan ja samalla tarrasi jalkoväliin kiinni. Väliajalla olin menossa syömään ja sama tyyppi odotti mua bäkkärillä alasti. Keikan jälkeen hän ihmetteli miksi ”mökötän” ja perusteli tarraamistaan refleksillä, Miisa väittää.

Nuorgam syyttää myös Hedbergiä sopimattomasta käytöksestä.

– Tän jälkeen keikkapaikan yökerhon baaritiskillä itse kiertueen koomikko jutteli kaverinsa kanssa, kun yhtäkkiä tarttui mua päästä kiinni ja suuteli, kun odotin omaa tilaustani. Kuohuviinipulloa, itseasiassa. Muistan edelleen.

- ILMOITUS -

Koomikot kiistävät syytökset jyrkästi

Hedberg kommentoi järkyttyneenä syytöksiä Iltasanomille. Sami kertoi ottaneensa heti yhteyttä työryhmäänsä kyseisellä kiertueella.

– Soitin henkilökuntani läpi, että onko hän tällaisesta irtisanomisesta kertonut. Soitin kolmelle työntekijälle, ja kaikki sanoivat, että aivan outoa, Hedberg kertoo IS:lle.

– Rehellisesti sanon, että mulla meinasi sydän pysähtyä. Miksei hän aikaisemmin sanonut näitä ääneen? Vähän kovilla nyt pelataan, kyse on firmastani ja brändistäni, Hedberg jatkaa.

Myös Zaani oikealta nimeltään Jean-Eric Chaumentiin kommentoi tapahtumia Iltasanomille, ja kiistää Nuorgamin syytökset.

- ILMOITUS -

– Se, että olen ollut alasti bäkkärillä ei ole mikään uutinen kenellekään. Olen ollut alasti festarilavoilla ja vaikka missä.

Koomikko kiistää kouraisseensa Nuorgamia haarojen välistä.

– En kyllä muista kouraisseeni. En omasta mielestäni ole tällaista tehnyt. Jos hän kerran väittää niin, se on hänen väitöksensä, ja tässä on sana sanaa vastaan, Zaani kommentoi IS:lle.

MIISA: SAMI VALEHTELEE

Miisa kommentoi Twitterissä ja Instagramissa Hedbergin kommentteja asiaan liittyen.

– Sami siis valehtelee väittäessään, että kukaan ei olisi tästä tiennyt. Näin hän yrittää antaa ymmärtää, että olisin keksinyt tämän päästäni, Miisa kirjoittaa Instagramin Stories -osiossa.

Alla koko päivitys:

Instagram

Sami Hedberg on menestynyt pitkän linjan koomikko. Hän on esiintynyt lukuisissa kotimaisissa tv-sarjoissa ja elokuvissa. Sami on avoliitossa tangokuningatar Saija Tuupasen kanssa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saija Tuupanen (@saijatuupanen)

Miisa Nuorgam on valittu vuoden naiseksi vuonna 2020.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]