Aleksi Valavuoren mittavat verovelat kasvavat hurjaa korkoa! – ”Korko on vaan niin perkeleen kova”

Valavuori LIVE -ohjelmaa luotsaava Aleksi Valavuori julkaisi Instagramissa päivityksen, jonka yhteydessä hän kertoo hankkineensa koripallokengät huutokaupasta.

– Valavuori LIVE huusi itselleen Teemu Rannikon huikaisevan peliuran viimeisen pelin kengät hintaan 1199€. Taikuri Rannikko on omissa ja varmasti monien muidenkin papereissa yksi kaikkien aikojen suomalaispalloilijoista. Stiflat menee studion kunniapaikalle, johonkin Selänteen ja Litmasen paitojen läheisyyteen, Valavuori kirjoittaa.

Aleksi kertoo päivityksessä, että hänen ohjelmansa on sponsoroinut ensimmäisen toimintavuotensa aikana suomalaisurheilua noin 55 tuhannella eurolla.

– Tästä suuri kiitos kaikille yhteistyökumppaneilleni, katsojilleni ja itselleni.

– Nyt jatkuu grindaus ja oman perseen myynti niin Valahiihdon kuin myös shown osalta. Seuraavan vuoden tavoite on lisämyydä mun persettä, hiihtoa, showta yms. noin miljoonalla, mielellään parilla, jotta vero- ja ulosottovelat saatais kerralla hoidettua ja kova korko katki, Aleksi kertoo suurista velkataakoistaan.

Talousongelmissa vellova Valavuori on saanut kehuja ja tsemppiviestejä faneiltaan.

– Come on, @valavuori On kyllä pakko sanoo et kova jäbä, ku maksaa noi veke. Moni ois masentunu, vetäny levyksi ja antanu korkojen rullata. Nostan hattua!, eräs seuraaja kirjoittaa.

Aleksi on vastannut kommenttiin ja kertoo, että velkakorkojen määrä pelkästään tältä vuodelta on jo 40 tuhatta euroa.

– Kiitos, mut ei oo vielä lähelläkään maksettu. Yritän kyllä kaikkeni. Korko on vaan niin perkeleen kova, apaut 40k netto jo tälle vuodelle, Aleksi vastaa.

Aleksi pääsi pitkälle myös Big Brother VIP-ohjelmassa, jossa hänet häädettiin kotiin vasta finaaliviikolla.

Lue myös: Aleksi Valavuori kertoi sometilillään mikä BB-talossa oli kaikkein rankinta – ”Tätä fiilistä en osaa kuvailla mitenkään”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksi Valavuori (@valavuori)

- ILMOITUS -

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]