Äitiys on lahja ja etuoikeus – lue koskettavat kertomukset äitiydestä!

Juontaja Marja Hintikka kertoo tärkeästä hetkestä äitinä:

– Äitiys. Onni ja etuoikeus saada seurata, kun pieni ihminen ensin haparoivin askelin ja myöhemmin tarmokkaasti polkuaan raivaten kasvaa omaksi itsekseen. ❤️

– Tässä yksi hetki, joita äitiydessä on monta päivässä: kun saa kuulla innostuneena selostetun jutun, kun saa halin ja kun saa pusun. Ja tiedostaa joka solullaan, että juuri näitä hetkiä muistelee ja kaipaa eniten sitten joskus…

– Hyvää äitienpäivää kaikille, jotka elämässään hoitavat äitiyden tehtävää! Heille, jotka ovat turvallisia sylejä lapsille. Kaikille, jotka toteuttavat jollain tapaa kollektiivista äitiyttä.

– Olette supertärkeitä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Marja Hintikka (@marjahintikka) jakama julkaisu

Laulaja Krista Siegfrids kertoo ”olevansa järjettömän onnellinen äitiydestään. Maailman paras tunne on kun pitää lastaan sylissä ja näkee hänen nauravan. Lizzy olet rakkauteni ja päivänpaisteeni. Hyvää äitinpäivää kaikilla mahtaviville mammoille!”

– So incredibly happy that I get to be her mommy!

– The best feeling in the whole world is to hold her in my arms and to see her laugh. Lizzy my love you are the sunshine of my life.

– Happy Mother’s day to all fantastic mamas out there!

Kunto- ja terveysalallle siirtynyt entinen missi Karita Tykkä on kiitollinen äitiydestään ja muistelee lämmöllä edesmennyttä äitiään:

– Elämä paras asia ja etuoikeus – olla ÄITI. ❤️
– Kiitos, että valitsit minut.

– Samaan aikaan tämä päivä on haikea, ikävä nostaa päätään ja ÄITI on ajatuksissani ja sydämessäni erityisen paljon. Hiukan on kuitenkin ensimmäistä helpompi tämä toinen äitienpäivä ilman äitini fyysistä läsnäoloa. Ikävää se ei kuitenkaan poista – kunpa voisin halata, katsoa silmiinsä ja sanoa ”rakastan sinua”. Aika on rajallista – älä siitä jätä sanomatta mitään, minkä voit sanoa tänään.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön KARITA TYKKÄ (@karitatykka) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit