Wau! Meksikosta kotiutunut Rita Manninen, 43, paljasti rintojensa rusketusraidat! – Kuva!

Hyvinvointiyrittäjät Aki ja Rita Manninen palasivat pari päivää sitten takaisin Suomeen kuumasta Meksikosta, jossa he lomailivat Donna-tyttärensä kanssa.

Nyt Rita on esitellyt upeita rusketusraitojaan Instagramissa.

Rita nähdään huhtikuussa TV5:llä Komppania Ketonen & Gustafsberg -realityssä. Porilaiskaunotar osallistui tiistaina (28.3.) ohjelman pressitilaisuuteen, jossa hänet nähtiin vahvasti ruskettuneena.

Huomion herättää erityisesti naisen povessa näkyvät rusketusrajat.

Katso pressikuvat alta, nuolta painamalla näet lisää kuvia.

Meksikon loma tuli perheelle tarpeeseen.

– Kiitos Meksiko! Meillä oli täydellinen loma!! Oli tärkeää pysähtyä ja olla yhdessä, se tuli todella tarpeeseen. Täällä se taas ymmärrettiin, että vaikka arki on kivaa ja se rullaa mukavasti, niin kunnon getaway ja relax-päivät laittoi mielentilan kohdilleen, Rita hehkutti Instagramissa.

Lue myös: IL: Aki Manninen menetti 100 000 euroa ja sai sovinistin leiman

Rita julkaisi kuumia lomakuvia Meksikosta:

Rita kertoo Instagramissa, että Meksikon Tulum sopii myös lapsiperheille.

– Ennen Donnaa tuli kierrettyä Australiaa myöten maailmaa, milloin löysi itsensä spontaanisti mistäkin. Reissut oli aikuisten aikaa, ei tarvinnut huolehtia kuin itsestä.

– Nyt kun meillä on pieni 3-vuotias tytär, niin näihin matkoihin tulee tietenkin uusi twisti. Mutta sanoisin, että todella avartava twisti, Rita kirjoittaa ja sanoo, että Donna-tytär on ihmetellyt uudessa maassa kaikkea maan ja taivaan väliltä.

- ILMOITUS -

– Pikkuisen myötä näihin matkoihin tulee paljon iloa, rakkautta, hetkessä elämistä, aitoutta, sellaista rehellistä ”tonkimista”, että ei hetkeekään vaihtais pois, Rita kertoo.

– Ennen sitä halusi itse nähdä maailmaa niin nyt me halutaan, että Donna näkee maailmaa, eri kulttuureita, kansallisuuksia, erilaisia ihmisiä… ja sen, miten äiti ja iskä kohtaa toiset ihmiset, miten kohdellaan toisia spontaaneissa aidoissa kohtaamisissa, se jos joku avartaa.

– Tottakai me halutaan lomalla myös omia hetkiä. Pienet rauhalliset hetket, ne riittää. Ja se on mahdollista, onhan meitä täällä äiti ja iskä.

Rita kertoo, että myös parisuhde voi hyvin matkan aikana.

– Voi, miten ihaillen tsiikaillaan toisiamme ja tokaistaan usein, että “onko tuo kaikki minun?“, Rita kirjoittaa palavan sydämen kera.

– Kyllä se rakkauden liekki leimahtelee täällä.

Reissussa Manniset tuntevat olevansa vahvasti perhe.

– Sokerina pohjalla mainittakoon, että reissussa tuntee ihanan vahvasti olevansa perhe. Ollaan yhdessä kokemassa jotain uutta, poissa tutuista ympyröistä, tekemässä hienoja muistoja tulevaisuuteen.

Lue myös: Avioliitto rakoilee? Aki Manninen tilitti rajusti suhteestaan – Nyt on Ritan vuoro: ”riidelty ihan huolella”

Lue myös: Aki Manniselta pitkä pohdinta parisuhteeseen liittyen: ”ERO TULEE”

Lue myös: Manniset matkasivat Meksikon lämpöön – Rita paljastaa upeat muotonsa pikkuruisissa bikineissä

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]