Aki Manniselta pitkä pohdinta parisuhteeseen liittyen: ”ERO TULEE”

Hyvinvointiyrittäjät Aki ja Rita Manninen nousivat julkisuuteen aikoinaan Temptation Island Suomen ensimmäiseltä tuotantokaudelta, joka kuvattiin vuonna 2014.

Tästä asti pariskunnan kommelluksia ollaan saatu seurata lukuisista eri tv-ohjelmista sekä viihdeuutisista ja sosiaalisesta mediasta.

Eilen torstaina (12.1) Aki Manninen julkaisi vakavan postauksen, jossa hän pohti avioliittoaan. Mies kertoi mm. ettei pariskunnan suhde ole aina yhtä juhlaa.

– Minulle tuli tänään avioliittokiintiö täyteen. Joskus vaan tulee hetkiä toisen kanssa, kun se naama alkaa ärsyttää suunnattomasti, ja kaikki mitä toinen tekee ja sanoo. Tietysti se eskaloituu aika nopeasti sanalliseen ruoskintaan puolin ja toisin, kun järki loppuu, niin konstit alkaa. ”Missä se järki ja hyvyys on silloin, kun sitä eniten tarvitsee”, kysyn minä? Aki tilitti Instagramissa.

Aki kertoo tekstissään, että hän viettää Ritan kanssa paljon aikaa yhdessä, sillä pariskunta tekee myös töitä yhdessä. Julkkisparilla on myös vuonna 2019 syntynyt Donna-tytär.

– Voisin väittää, että keskiverto parisuhdetta enemmän aikaa vuodessa kuin moni muu omassa suhteessaan. Eikä kaikki todellakaan ole sitä vaaleanpunaisii syrämmii, Aki kertoo.

– Uskokaa vaan, että joskus alkaa napsua ja tarvitsee sitä hengähdysaikaa. Kun lähtee hieman kauemmas ja katsoo asiaa helikopteriperspektiivin kautta, näkee huomattavasti selkeämmin kaikki ongelmakohdat ja majavanraudat parisuhteessa, sekä isoin näistä on se kuuluisa SUDENKUOPPA, mistä ei sitten niin hyvin pois pääsekään. Kuinka pahasti sitä toiselle rakastamalleen puoliskolle voikaan puhua? Sanoa asioita, joita ei pystyisi edes parhaalle ystävälleen sanomaan, koska silloin tod.näk. hän olisi entinen ystävä!! mies jatkaa.

Aki kertoo, että Rita on loukannut häntä pahiten.

– Kukaan ei koskaan ole loukannut minua pahemmin kuin oma puoliso sanoilla. Sanan miekka on kielen päällä, niin kuin kielen päällä on kuolema ja elämäkin. Niitä kiviä sitten heitellessä pitäisi muistaa, ettei sanottua saa sanomattomaksi eikä tehtyä tekemättömäksi. Meillä kaikilla on henkilökohtainen vastuu ainostaan omista sanomisistamme, ja jokainen väärä sana täytyy korjata ja heitetty kivi kerätä. Se onkin helpommin sanottu kuin tehty.

– Meillä yleensä asia korjaantuu sillä ja päästään anteeksipyyntökohtaan, ”ehkä joskus jopa sovintosexiin asti”, kun vain ymmärtää hetkeksi lähteä umpikujasta pois omiin ajatuksiin ja oloihin ”hengittelemään paperipussiin”. Sillä arjessa se parisuhde ja rakkaus punnitaan sekä veistellään yhteinen kieli.

Aki sanoo, että sovituista riidoista pitäisi oppia.

– Ettei enää samaan majavan rautaan kompastuta vaan yhdessä osattaisiin keskustella ”rakentavasti” aiheesta.

Aki jatkaa vielä pitkää tekstiään kommenteissa.

– Ensimmäisen kerran saa aina anteeksi, mutta toinen on jo ”tyhmyyttä”, kuinka yksinkertaisia me ihmispoloiset olemmekaan täällä virheinemme ja ajatuksinemme. Osattaisiin antaa enemmän sitä hyvyyttä ja rakkautta sille toiselle ihmiselle kuin riitaa ja piikittelyä, oppia ymmärtämään ja kunnioittamaan puolisoa riidankin hetkellä, eikä ruoskia rumilla lauseilla, sillä niillä lauseilla on aina seuraus ja syy. Hei voimia ja ymmärrystä kaikkien suhdearkeen, koska arki on oikeasti sitä elämää ja juhlaa.

– Anteeks vaimo vajavaisuuteni, järki kun tulee sit ko sitä ei enää tarvi. Rita Niemi-Manninen, valitsen tänäänkin meidän arjen. Vaikka sanoitkin….., Aki päättää nauruemojin kera.

Rita on vastannut miehensä päivitykseen:

– Yhtä sähellystä vaipasta vaippaan, ihmisiä kai mekin ollaan Aki Manninen?! Miten ihmeessä on jaksanut kirjoittaa näin pitkän tekstin?! Onko sulla kuumetta? Ei vaiskaan, tärkeitä sanoja ja hyvä että kirjoitit. Koko vartalo-hieronta olis ollu silti anteeksipyyntönä ihanampi, rakastan, Rita kirjoittaa.

– Voi taivas!!! Näikö pienellä se olisi mennyt? Mä jo luulin et ERO TULEE, Aki vastasi vaimolleen.

Aki ja Rita menivät naimisiin Porissa kesällä 2015.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Aki Manninen (@akimanninenofficial) jakama julkaisu

Jos upotus ei näy katso kuva täällä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Aki Manninen (@akimanninenofficial) jakama julkaisu

Jos upotus ei näy katso kuva täällä.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
8 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit