Avioliitto rakoilee? Aki Manninen tilitti rajusti suhteestaan – Nyt on Ritan vuoro: ”riidelty ihan huolella”

Riitapukarit Aki ja Rita Manninen ovat saaneet rajut riitansa ainakin hetkeksi sovittua.

Aki Manninen julkaisi viime viikolla (12.1) pitkän kirjoituksen avioliitostaan, jossa hän avautui mm. hänen ja Rita-vaimon riidoista. Aki kertoi päivityksessään, että hänellä tuli avioliittokiintiö täyteen.

– Minulle tuli tänään avioliittokiintiö täyteen. Joskus vaan tulee hetkiä toisen kanssa, kun se naama alkaa ärsyttää suunnattomasti, ja kaikki mitä toinen tekee ja sanoo. Tietysti se eskaloituu aika nopeasti sanalliseen ruoskintaan puolin ja toisin, kun järki loppuu, niin konstit alkaa. ”Missä se järki ja hyvyys on silloin, kun sitä eniten tarvitsee”, kysyn minä? Aki vuodatti Instagramissa.

Kohujulkaisun jälkeen Aki lisäsi Instagram-tililleen rakkaudentäyteisen yhteiskuvan Ritan kanssa. Hän kertoi oppineensa viime aikaisista riidoista, ja jatkavansa elämää eteenpäin viisaampana miehenä.

– KASVUA, OPPIMISTA, ELÄMÄÄ. Toinen ihminen on kuin peili omasta käytöksestä, sanoista, teoista, tekemättä jättämisestä… sen sijaan että etsii syypäitä omaan oloon, on parasta mennä itseensä. Mitä minä voisin tehdä, jotta asiat olisivat paremmin? Vanha hyvä sanonta kuuluukin: Jos haluat muuttaa maailmaa, aloita itsestäsi, Aki kirjoitti Instagramissa.

Tänään perjantaina (20.1) Rita julkaisi puolestaan päivityksen, jossa hän avautuu pariskunnan arjesta omin sanoin.

Rita kertoo kirjoituksessaan, ettei ole ollut pitkään aikaan se nainen ja vaimo, joka haluaisi olla.

– Tajusin tänään, että mä en oo pitkään aikaan oikeasti ollut se vaimo ja nainen joka haluan olla. Ollaan tehty töitä niska limassa ja pyöritetty lapsiarkea, suoritettu. Ja riidelty ihan huolella. Kumpikin on väsynyt. Kumpikin on herkillä, Rita aloittaa.

Rita kertoo kertoo purskahtaneensa itkuun tuoreen riidan päätteeksi.

Tänään me kohdattiin toisemme riidan päätteeksi. Mä itkin niin kovin. Pyysin anteeksi omaa kovuuttani ja armottomuutani ja ilkeitä sanojani. Ja annoin anteeksi Akille. Se oli mieletön hetki. Se oli täynnä rakkautta, ymmärrystä ja nöyrtymistä. Siihen jotenkin kuin päättyi pitkä vaativa aikakausi. Aseet oli riisuttu ja sain olla tässä sylissä hauraana ja heikkona ihan hiljaa ja itkeä.

– Lupasin tämän itselleni: ylisuorittaminen, liiallinen viimeistely ja täydellisyyteen pyrkiminen vähenee tästä eteenpäin. Nimittäin kun oon ankara itselleni niin oon sitä myös lähellä oleville. Natsi höyrypää ei oo kauheen kiva kumppani avioliitossa tai yritystoiminnassa. Vähempi riittää ja ARMOLLISUUTTA kehiin. Nyt on kasvun aika, Rita kertoo.

– Anteeksi Ja eteenpäin, hän päättää tekstinsä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön R I T A 💎 RITAKI OY (@ritaniemiofficial) jakama julkaisu

Jos upotus ei näy, katso kuva täällä.

Aki Manniselta pitkä pohdinta parisuhteeseen liittyen: ”ERO TULEE”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit