Aleksi Valavuori lähetti terveiset juontaja Mikko Silvennoiselle: ”Lopeta. Älä mene enää pidemmälle minun kanssani”!

Urheiluvaikuttaja ja suosittua Valavuori Live urheiluviihdeohjelmaa juontava Aleksi Valavuori ajautui taannoin kohun keskelle omista mielipiteistään, joita hän kertoi liittyen transnaisten osallistumisesta naisten urheilusarjoihin.

Tämän jälkeen seksuaalivähemmistöön kuuluva transaktivisti Mona Bling ja hänen tukijoukkonsa ovat alkoivat pommittaa Valavuoren sponsoreita viesteillä, joissa miestä syytettiin muun muassa trans- ja homofobiseksi sekä rasistiksi.

Häiriköinti ei ole loppunut vieläkään tiettyjen henkilöiden toimesta.

– Edelleen pieni vähemmistö mukanaan mm. tunnettu TV-juontaja yrittää tuhota elinkeinoani tämän mielipiteen vuoksi, en voi muuta tehdä kuin tuoda huomisessa lähetyksessä nimet julki ja puolustautua voimakkaasti, Valavuori kertoi lauantaina Instagramissa.

Sunnuntai-illan Valavuori Live lähetyksessä Aleksi pyysi tunnettua tv-toimittajaa ja tuottajaa Mikko Silvennoista julkisesti lopettamaan kiusanteon. Lähetyksessä oli mukana myös ohjelman co-host Kalle Palander.

– Mä lupasin puhua nimillä. Tässä mä lähetän terveiset suomalaiselle tv-juontajalle ja toimittajalla, hänen nimensä on Mikko Silvennoinen, Valavuori aloittaa.

– Mä lähetän Mikko sulle nyt terveiset. Mä katson sua syvään silmiin. Lopeta. Tää on ystävällinen pyyntö. Älä mene enää pidemmälle minun kanssani. Kiitos, Valavuori pyytää.

Valavuori kertoo, Mikon tviitistä, jossa juontaja kehottaa nuoria lopettamaan Valavuoren seuraamisen somessa vedoten vihapuheeseen

– Mikko Silvennoinen tunnettu tv-juontaja, hyökkää minua kohtaa jatkuvasti väärillä termeillä, yrittää tuhota elinkeinoani ja cäncelöidä, Allu kertoo.

KUMPPANEILLE VIESTEJÄ

Valavuoren mukaan Silvennoinen on lähestynyt myös hänen sponsoreitaan.

– Sitten mulla on kuvakaappauksia mun kumppaneilta, joissa Mikko kysyy ”tiedättekö että teidän logot ovat Valavuori Live lähetyksessä?”.

– Mä en tiedä minkä verran Mikko on tehnyt kaupallisia lähetyksiä elämässään. Mutta mä veikkaisin että mun kumppanit tietää että ne on mun kumppaneita, Valavuori letkauttaa.

*Palander repeää nauruun*

– Ja jos et lopeta niin siitä tulee seuraamuksia. Tällä hetkellä selviät vielä sillä, en lähde vielä menemään virallisia reittejä pitkin, jos lopetat tämän toiminnan, Aleksi jatkaa.

– Se ei ole oikein solvata minua nimillä joita minä en ole. Minä puolustan tässä naisia, sinä Mikko et, Valavuori lataa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Mikko Silvennoinen (he/him) (@mikkosi) jakama julkaisu

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit