Uupunut suosikkilaulaja Suvi Teräsniska jatkaa kotinsa tyhjentämistä: ”Siinä pisteessä että nyt…”

Iskelmätähti Suvi Teräsniska, 33, on ollut viime aikoina paljon otsikoissa vaikean tilanteensa johdosta. Laulaja kertoi tammikuun alkupuolella vetäytyvänsä keikkatauolle uupumuksen vuoksi.

Seiska-lehti on uutisoinut viime aikoina saamistaan lähipiiritiedoista, joiden mukaan Teräsniska käy läpi syvää kriisiä, joka vaikuttaa myös hänen perhe-elämäänsä.

Suvi on aiemmin kertonut julkisuudessa avoimesti aviokriisistään, jonka hän kävi läpi miehensä Simo Aallon kanssa vuonna 2021. Tästä syystä monet epäilevät, että Suvilla ja hänen miehellään saattaisi olla jälleen meneillään vaikeat ajat parisuhderintamalla.

Suvi on myös myynyt Facebookin markkinapaikalla kotinsa irtaimistoa. Tänään tiistaina (14.2.) laulaja kertoi Instagramin tarinat-osiossaan laittavansa myyntiin myös lastenvaatteita.

Teräsniskalla on meneillään aikainen kevätsiivous.

– Mun aikainen kevätsiivous on nyt siinä pisteessä että nyt lähtee lastenvaatteita niin myyntiin kun hyväntekeväisyyteen, laulaja kirjoittaa.

– Eli jos kiinnostelee niin voi käydä kurkkaamassa mun Facebookin Marketplacea, hän jatkoi ja lisäsi julkaisuunsa linkin Facebookiin.

Suvi julkaisi myös kuvan vaatekasasta Instagram -tarinoissaan.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit