Hui! Realitytähti Tuuli kasvatti tuuheat kainalokarvat kosteassa viidakossa! – Kuva

Selviytyjät -ohjelmassa parhaillaan seikkaileva sometähti Tuuli kertoo Instagramissa kasvattaneensa itselleen kainalokarvat.

– Kasvatin selviytyjissä elämäni esimmäistä kertaa kainalokarvat. En muista et oisin koskaan menny paria päivää pidempään sheivaamatta ja siks tää olikin super mielenkiintonen kokemus! Huomasin nopeesti, että mua ei todellakaan haittaa nää karvat ja oikeestaan jopa viihdyn niiden kanssa (ja lämmittihän nää myös öisin ku oli ihan jäässä), Tuuli selostaa Instagram-julkaisunsa yhteydessä.

– Selviytyjissäkin oli tosiaan mahdollisuus sheivata, mutta mä päätin että haluun haastaa itseäni ja elää hetken aikaa täysin luonnollisessa tilassa, hän jatkaa.

– Tässä kuvassa oon meidän selviytyjät villalla full glamissa mun kainalokarvojen kanssa ja silti tunsin itseni yhtä naiselliseks kun ilmankin karvoja.

Sileitä kainalokarvoja suosiva Tuuli kertoo päivityksessään, että on parasta välillä mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

– Samalla muistuttaa itseään sekä muita tällä postauksella, että kainalokarvat on myös naisilla maailman normaalein asia eikä se määritä hygieenisyyttä tai naiseutta millään tapaa, sometähti selittää.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön ᴛᴜᴜʟɪ | ᴡɪɴᴅʏ (@tuuli) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön ᴛᴜᴜʟɪ | ᴡɪɴᴅʏ (@tuuli) jakama julkaisu

- ILMOITUS -

Kuvan kommenttiosiossa Tuulin kainalotupsuja ovat saapuneet ihailemaan Selviytyjät-kollegat ja missikaunottaret Shirly Karvinen, ja Bea Toivonen. Bea toimi Tuulin stylistinä kuvan ottohetkellä.

Lisäksi kuvaa on ihastellut poppari Anna Abreu sekä BB-Ella Toivainen.

– Nätti kolttu ja nätti tyttö! kirjoittaa Selviytyjistä alkuvaiheessa tippunut Toivainen.

– Kainalokarvat lämmittää!, hehkuttaa eräs seuraaja.

- ILMOITUS -

– Oikeesti päälikkö, kehuu toinen.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]