Toimittaja Ina Mikkola hehkuttaa somessa ensimmäisen oman asunnon ostoa – ”saa asua ja olla ja tehdä mitä lystää”

Ina Mikkola on tuttu näky tv:ssä ja räväkällä persoonallaan hän sekä ihastuttaa, että herättelee katsojia. Ina on pureutunut moniin kiperiin aiheisiin ja varmasti kovalla työllä ansainnut nyt ensimmäisen ihan oman asunnon.

Ina avaa tunteitaan asunnon hankinnasta Instagramissa:

”Nyt kävi niin, että tuli ostettua ensimmäinen ihka oma asunto! Kääääääk!!! Tätä on vaikea uskoa todeksi! Mulla olis tästä niin paljon sanottavaa ja samaan aikaan olen ihan sanaton”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Ina Mikkola (she/her) (@inamikkola) jakama julkaisu

Ina kertoo, ettei asiat aina ole menneet ihan putkeen ja siksi oman asunnon hankintakin herätti monenlaisia tunteita:

”Huomaan, että koska on joutunut niin monesti elämässä pettymään, on ollut vaikeaa ja on kokenut vastoinkäymisiä, niin on välillä vaikea ns. luottaa hyviin uutiisiin. Että meneekö kuitenkin joku vielä pieleen? Tämä siitäkin huolimatta, että olen optimistinen luonne. Samaan aikaan olen kyllä osannut iloita! Ihan tasolla, että hypin kadulla ja lauleskelen!”

Ina jatkaa miten tärkeää on oma rauha ja mitä tuleva tuo tullessaan:

”Mutta kun sain avaimet käteen, oli vaikea sisäistää, että nyt ne on tosiaan siinä, ja niillä saa avata oven, ja mennä sinne asuntoon sisään, ja siellä saa asua, ja olla ja tehdä mitä lystää. En vaan siis jotenkin tajua tätä tilannetta. Mutta koska tämä prosessi on virittänyt monenlaisia ajatuksia päähän, niin tulen niitä tänne someen varmasti osissa avaamaan ja jakamaan tässä lähitulevaisuudessa. Ja remppasisältöä varmasti myös luvassa hahahah! Sorry, not sorry!”

Ina osallistui myös Arktinen retkikunta -realityohjelmaan. Hänelle kokemus oli mullistava ja upeiden kuvien kera Ina kertoo pelkojen kohtaamisesta:

”Jotkut hetket elämässä on käänteentekeviä. Koin sellaisen Grönlannissa yhdessä Arktisen retkikunnan kanssa. Minulla on korkean paikan kammo. Kun kipusimme vuorelle, jokainen askel ahdisti. Olin kauhuissani. Koska emme varsinaisesti olleet kiinni missään, paitsi toisissamme köydellä, pelkäsin mm. että vyörymme koko konkkaronkkana alas ja lumivyöry tulee vielä päälle.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Ina Mikkola (she/her) (@inamikkola) jakama julkaisu

Ina ylitti itsensä retken ohjaajien avustuksella.”Pääsimme vuoren huipulle jättämättä ketään jälkeen empatian ja yhteistyön voimalla”, kertoo Ina.

Arktinen retkikunta keskiviikkoisin TV5 ja Discovery+

Lue myös: Ina Mikkola sai pelottavan paniikkikohtauksen ulkomailla – kertoo nyt erikoisen vinkin joka auttoi!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit