Ina Mikkola sai pelottavan paniikkikohtauksen ulkomailla – kertoo nyt erikoisen vinkin joka auttoi!

Toimittaja ja kirjailija Ina Mikkola kertoo avoimesti paniikkikohtauksestaan Instagram-tilillään. Juontaja sai kohtauksen loppumaan erikoisella tavalla.

– Sain paniikkikohtauksen. En ole koskaan aiemmin saanut sellaista, Mikkola kertoo Instagramissaan.

Pelottava kohtaus alkoi, kun Ina makoili sängyllä ja häntä alkoi yllättäen pyörryttämään.

– Tuntui oudolta. Jotenkin siltä, kuin en olisi läsnä normaalilla tavalla. Oli etova olo. Vaikea hengittää. Rinnasta puristi. Luulin, että kuolen. Olin varma, että kuolen.

– Ensin ajattelin, että olen varmaan juonut liian vähän vettä. Sitten ajattelin, että minulle tuli joku muu ns. sairauskohtaus. Sitten tajusin, että tämä on paniikkikohtaus, kun muistin, miten muut ihmiset ovat kuvailleet omiaan, hän jatkaa.

Ina kehotti kumppanilleen googlettamaan, että miten paniikkikohtauksesta pääsee eroon.

– Ohjeina oli mm. kuunnella musiikkia ja tehdä jotakin toistuvaa liikettä. Ensin aloin kuunnella kasaripoppia ja tanssin kevyesti, mutta se ei auttanut.

Lopulta löytyi konsti joka auttoi.

– Sanoin, että laita soimaan jotain kantaaottavaa aggressiivista rappiä. Soimaan lähti N.W.A:n Fuck Tha Police, Ina kertoo.

– Muistin keskustelleeni twerk-tanssija Tinzen kanssa sellaisesta kiinnostavasta seikasta, kuinka twerkatessa lantion liike voi nk. vapauttaa kehoon kertynyttä traumaa, joten ajattelin, että ehkä sellainen aggressiivinen twerkkaus voisi olla hyvä toistuva liike. Vaikka en edes osaa twerkata, koska se on teknisesti niin vaikeaa, niin päätin yrittää.

– Nojasin kyynerpäillä sängyn reunaan ja heilutin persusta kunnon aggressiolla samalla, kun räppäsin biisiä mukana. Tilanne alkoi samalla huvittaa minua suunnattomasti. Mutta kohtaus loppui! Eli tämä keino toimi kohdallani. Olin hämmentynyt ja helpottunut.

Ina kertoo olevansa parhaillaan Los Angelesissa työmatkalla.

 

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit