Lääkäri antoi ex-vapaaottelija Teemu Packalenille pysäyttävän diagnoosin: ”Harvinainen sairaus”

UFC:ssäkin otellut ex-vapaaottelija Teemu Packalen kertoo avoimesti tuoreessa somejulkaisussaan saamastaan diagnoosista. Samassa päivityksessä paljastuu, miksi Teemu löi vaparihanskansa tiskiin ja lopetti vapaaottelu-uransa.

– Personage Turner oireyhtymä on harvinainen sairaus ja meikälle kilahti JACKPOT.
Ne kaikki niska/hermokivut ja uran loppuvaiheiden ongelmat joista en oo edes julkisesti puhunut, nyt niille kaikille tuli selitys ja se tuntuu helpottavalta, Packalen kirjoittaa Instagramissa.

Teemu paljastaa postauksessaan, että liekki kamppailu-urheiluun ei ole vielä kokonaan sammunut.

– Välillä mä haaveilen ottelemisesta, mutta sit mä katon itseäni peilistä silmiin ja kysyn, että MIKSI? Liekki siis vielä palaa, mutta on se vaan sanottava, että osat ei enään vapaaottelussa ottelemista meikällä kestä. Ja sen mä hyväksyn, koska kyllä mä koen saaneeni vapaaottelulta kaiken mitä ikinä edes uskalsin toivoa. Niin paljon tunteita, niin hyviä kuin huonoja.

– Kamppailuhommat silti jatkuu ja mut 100% varmasti nähdään ensivuonna lukkopaini ja BJJ kisoissa, Teemu päättää päivityksensä.

Packalen voitti Farmi Suomi -realityohjelman tämän vuoden keväällä nähdyn tuotantokauden. Teemu seurustelee hyvinvointivalmentaja Eevi Teittisen kanssa. Pariskunnalla on yhteinen tytär.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Teemu Packalen (@tepack) jakama julkaisu

Teemu Packalén selviytyi Farmi Suomen voittajaksi: ”Halu voittaa oli jäätävä!”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit