Selviytyjät kuohuttaa jälleen! Suvi Pitkästä syytetään ikämiesvihasta – Vastaa kritiikkiin rohkean alusvaatekuvan ohessa: ”En pelkää nousta ketään vastaan”!

Selviytyjät Suomi -suosikkireality aiheuttaa jälleen keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Aiemmin Aki Mannisen Selviytyjät Extra -ohjelmassa kuulluista kommenteista nousi valtava kohu, jota on ruodittu mediassa ja somessa.

Viime lauantaina nähty jakso sai eräät katsojat miettimään onko tosi-tv-julkkis Suvi Pitkäsellä ikämiesvihaa ja auktoriteettikammoa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Suvi Pitkänen (@suvipitkanen) jakama julkaisu

Viime jaksossa heimot sekoitettiin nuoriin ja vanhempiin kilpailijoihin. Erätietäjä ja Suomen MacGyver Arttu Harkki siirtyi toiseen heimoon, ja otti heti reippaasti ohjat omiin käsiinsä muiden velttoillessa. Suvia tämä ärsytti ja naisen mielestä Arttu otti heti johtajan roolin. Selviytyjät Extrassa asiaa pohdittiin ja vieraana jaksossa oli Mikko ”Peltsi” Peltola.

– Arttu on varmaan tämmönen: ”Perhana ei tapahdu mitään, niin minä haen ne polttopuut sitten”, Peltsi kertoo näkemyksensä Extran juontajille Alma Hätöselle ja Kimmo Vehviläiselle.

– Miksi se ärsyttää Suvia sitten niin paljon? Alma hämmästelee.

– Onko Suvilla joku tällainen auktoriteettikammo tai ikämiesviha, että hän ei vaan lähtökohtaisesti tykkää vanhemmista mieshenkilöistä, Kimmo analysoi.

SUVI KERTOI OMAN NÄKEMYKSENSÄ

Suvi vastasi eilen Kimmon kommentteihin omalla Instagram-tilillään rohkean alusvaatekuvan yhteydessä.

– Vahva nainen katsoo haastetta silmiin ja iskee sille silmää, Pitkänen aloittaa postauksensa englanniksi.

– Onko mulla ikämiesviha tai auktoriteettikammo? Vastaus molempiin on ei, Suvi vastaa ja vinkkaa silmää.

– Olen voimakas tahtoinen ja päämäärätietoinen luonne. En pelkää nousta ketään (miehiä tai naisia) vastaan jos koen epäkunnioittavaa käytöstä tai jos tunnen ettei mua arvosteta, Suvi selostaa.

– Tässä tapauksessa kun oli kyse pelistä, jos tunnen oloni uhatuksi, teen kyllä peliliikkeitä sen sijaan että jään ihmettelemään mitä tapahtuu. Sama pätee kyllä ihan oikeaan elämään. En nojaudu kehenkään, tässä tapauksessa vahvoihin miehiin, vaan uskallan pelata itse, luottaa omiin vahvuuksiin ja ottaa riskejä. Selviytyjät on peli jossa sun loppuviimein pitää pärjätä yksilönä, Pitkänen jatkaa.

Suvi kertoo, että Selviytyjät-peli pitää nähdä kokonaisuutena, ja hän muistuttaa että kaikkien tavoite on mennä eteenpäin ja voittaa. Lisäksi Pitkänen kertoo, että kaikki mitä kulisseissa tapahtuu ei todellakaan aina päädy tv-ruutuihin.

Loppuun Suvi laittaa ikämiesvihapuheille stopin.

– Ja fun fact, tiesittekö että olen kihloissa mua 16v. vanhemman miehen kanssa, hän muistuttaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Suvi Pitkänen (@suvipitkanen) jakama julkaisu

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
8 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit