Sofian salaisuudet: Monacon luksus ei kelpaa Sofia Belórfille: ”Kallista, mutta palvelu ei ole samalla tasolla”

Sofian salaisuudet -sarjasta ilmestyi tänään torstaina (11.8) kauden viimeinen jakso Discovery+ -palveluun.

Päätösjakso jatkuu edellisestä jaksosta, jossa Sofia Belórf matkusti Monacoon tapaamaan ”ex-poikaystäväänsä”, Luke Wilsonia joka esitellään sarjassa kiinteistösijoittana.

Gekkonen uutisoi viime perjantaina (5.8) ensimmäisenä Suomessa, että kyseisellä herralla on synkkä rikostausta ja miljoonavelat.

Muun muassa brittilehti Daily Mail on uutisoinut Luken miljoonapetoksista, ja Wilsoniin viitataan jutun otsikossa nimellä ”the wolf of watches”.

Kuva: Discovery+

Lue myös: Synkkä rikoshistoria paljastui! Sofia Belórfin ”multimiljonääri” ex-rakkaaksi esitelty Luke on kovan luokan petosmies!?

Viimeisessä jaksossa Luke liehittelee Sofiaa, ja anelee naista useaan otteeseen muuttamaan kanssaan Monacoon. Miehen anelu ja kerjääminen menee niin pitkälle, että se aiheuttaa katsojassa jopa myötähäpeän tunteita.

– Antaisin sinulle kaiken. Minä tiedän, että olet sataprosenttisesti sellainen ihminen, jonka kanssa haluaisin olla, Luke sanoo Sofialle lounastreffeillä.

Juuri Stefan Thermanista eronnut Sofia empii muuttoa Monacoon. Hän ei haluaisi heti ryhtyä uuteen suhteeseen, sillä nainen arvelee, että tästä voisi seurata ongelmia.

Kuva: Discovery+

”OLISIT HYVÄ ÄITI”

Jaksossa paljastuu myös, että Lukella on lapsi, ja mies haluaisi lisää lapsia Sofian kanssa. Luke kehuu, että Sofia olisi hyvä äiti, joka haluaa asettua aloilleen.

Sofia sanoo Lukelle, että jos mies haluaa vielä tavata hänet on Luken tultava seuraavaksi Helsinkiin. Luke lupautuu tähän, ja vakuuttaa ostavansa asunnon myös Helsingistä, mikäli pari ryhtyisi vakavaan suhteeseen. Sofia ilmoittaa haluavansa lisäksi myös mökin jostain pohjoisesta Lapista.

Belórf kehuu, että Luke on hyvin hurmaava, charmantti ja toiset huomioon ottava. Sofia myös muistaa hyvin, miksi ihastui mieheen Lontoossa.

– Mä olen aina halunnut sellaisen satujen prinssin, joka on muhun hulluna, ja hän ainakin on, Belórf kertoo.

- ILMOITUS -

Kuva: Discovery+

MONACO EI MIELLYTÄ SOFIAA

Sofia valittaa jaksossa myös kovasti, ettei Monacon hinta-laatusuhde ole kohdillaan.

– Mä en muistanut, että tää on ihan näin paha. Täällä ei oikeasti toimi netit, nyt täällä on jotenkin tosi paljon ihmisiä, täällä ei saa takseja, tai tarvitsee oman driverin, että pääsee liikkumaan, ja kaikessa kestää. Tilaat ruoan, niin menee tunti, Sofia luettelee.

– Monaco on sellainen paikka, missä periaatteessa pitäisi palvelun olla maailman parasta tasoa. Täällä ihmiset maksavat paljon kaikesta. Tuntuu hassulta, että täällä sä joudut kyseleen koko ajan sun ruokien perään. Hotelissa mä soitin viisi kertaa, että sain tyyppejä hakemaan mun laukut. Sofia paheksuu.

– Kallista, mutta palvelu ei ole ehkä ihan samalla tasolla.

- ILMOITUS -

Kuva: Discovery+

Luke on järjestänyt Sofian yllätykseksi myös asuntonäytön korkeuksissa sijaitsevaan luksusasuntoon, jonka parvekkeelta aukeaa upea merinäköala.

Sofia on vaikuttunut asunnosta.

– Kyllä tää aika hiljaseks vetää, mutta niin vetää toi hintakin. En mä voinut siis käsittää, että tää asunto voi olla 27 miljoonaa, Sofia hämmästelee.

– En voinut edes kuvitella, että 24 tuntia sitten näin hänet ekaa kertaa neljään vuoteen, ja yhtäkkiä mä olen täällä katsomassa asuntoa, mihin hän haluaisi mut asumaan.

– Jäätävä luksuskämppä, hän äimistelee.

Kuva: Discovery+

Jakson lopussa Luke on matkustanut Lontooseen, ja Sofia on jäänyt vielä pariksi päivää yksin Monacoon lomailemaan.

Luke on pitänyt yhä aktiivisesti yhteyttä Sofiaan puhelimen välityksellä.

– Hän toivoisi, että meidän suhde vakavoituisi tästä. Mä en ole pystynyt lupaamaan mitään, koska mulla ei ole tällä hetkellä yhtään sellainen olo, että mä olisin mitenkään siinä pisteessä, että voisin aloittaa suhdetta uuden ihmisen kanssa.

– Hän on erittäin vakavissaan, ja sieltä tuli jo kaiken maailman sormuskuvia ja ehdotuksia. Kyllä hänen kanssaan kaikki olisi katsottuna, Sofia sanoo hymyssä suin.

- ILMOITUS -

Kuva: Discovery+

Sofia Belórfin ”ex-rakas” Luke Wilson hermostui uutisoinnista? – Blokkasi Instagramissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
28 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Viikon suosituimmat

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]