Synkkä rikoshistoria paljastui! Sofia Belórfin ”multimiljonääri” ex-rakkaaksi esitelty Luke on kovan luokan petosmies!?

Discovery+:n Sofian salaisuudet sarjan 16. jaksossa Sofia Belórf matkustaa omien sanojensa mukaan ensimmäiselle sinkkumatkalleen Monacoon tapaamaan ”ex-poikaystäväänsä” Lontoon ajoilta (2017).

Kyseisen herran nimi on Luke, ja Sofia kertoo, ettei ole nähnyt miestä neljään vuoteen. Ohjelmassa kerrotaan, että Luke työskentelee ”kiinteistönsijoittajana”.

Belórf kertoo jaksossa tapailleensa Lukea muutaman kuukauden, ennen kuin ero koitti ja Sofia muutti Espanjaan.

Kaksikko tapaa Monte-Carlo Bay -hotellin edustalla, ja Luke vie Sofian heti ensitöikseen lounaalle, jossa puheenaiheeksi nousee muun muassa Sofian ex-kumppanit Niko Ranta-aho ja Stefan Therman. Kaksikko keskustelee englanniksi: Luke englantilaisella aksentilla ja Sofia perinteisellä Suomi-aksentillaan.

Sofian otti tietysti pakollisen selfien Monacon ökyhotellin käytävillä. Kuva: Instagram: @sofiabelorf

Lukea ihmetyttää miten nopeasti ja spontaanisti Sofia muutti Ranta-ahon luo Marbellaan. Erosta oli kulunut vain viikko. Sofia myöntää asian Lukelle hieman nolostuneena.

– Se kävi nopeasti. En ole ikinä ollut niin spontaani, Sofia kertoo.

Sofia paljastaa Lukelle suhteen Ranta-ahon kanssa päättyneen ikävästi, kun hänelle selvisi Nikon Katiska-huumebisnekset.

– En nähnyt mitään varoitusmerkkejä. Sitten tapahtui pahoja asioita ja siinäpä se, Sofia selittää.

- ILMOITUS -

Luke väittää Sofialle, ettei hänellä ole ollut tyttöystäviä Sofian jälkeen, kun heidän suhteensa päättyi neljä vuotta sitten.

– Ei minulla ole ollut ketään… Minusta sinä olet ollut aina uskomaton tyttö, Luke lipertelee Sofialle lounaspöydässä.

– Niinhän minä olen, Sofia vastaa ja nauraa käheällä äänellään.

– Tiedän, että välirikkomme johtui minun virheistäni, Luke sanoo.

- ILMOITUS -

Sofian mukaan hän ei olisi koskaan ryhtynyt juttelemaan muille miehille, jos Luke ei olisi  ruvennut käyttäytymään niin oudosti.

Seuraavaksi Luke ehdottaa Sofialle, että hän muuttuisi Monacoon.

– Sinulla on ollut kaksi parisuhdetta ja olet kiertänyt täyden ympyrän. Nyt muutat minun luokseni Monacoon, Luke ehdottaa.

– Minun pitää miettiä. En ole näin spontaani, Sofia nauraa.

Ohjelman lopussa näytetään klippejä mitä seuraava jakso pitää sisällään. Luke muun muassa lupailee Sofialle miten hän voisi tarjota naiselle ”aivan kaiken” maan ja taivaan väliltä.

Sofia myös väittää, että Luke haluaa hänet asumaan Monacon keskustassa sijaitsevaan 27 miljoonan euron arvoiseen penthouseen, josta on henkeäsalpaavan upeat näkymät kaupungin yli merelle.

– Mä oon aina halunnut sellasen unelmien prinssin, joka on muhun hulluna ja hän ainakin on, Sofia sepittää jakson lopuksi.

Sofia ihailee maisemia hulppean penthousen parvekkeelta. Kenen tämä asunto on todellisuudessa? Kuva: Instagram: @sofiabelorf

THE WOLF OF WATCHES

Torstaina Gekkosen vihjeboksiin kilahti viesti, jossa kerrottiin että Sofian ihastuksella Lukella olisi taustallaan miljoonaluokan petoksia.

Lähdimme tarkastelemaan asiaa, ja näyttää vahvasti siltä Sofian salaisuudet -sarjassa esitelty Luke todellakin olisi sama petosmies, josta muun muassa brittilehti Daily Mail on kirjoittanut artikkelin.

Wilsoniin viitataan jutun otsikossa nimellä ”the wolf of watches”.

Artikkelin mukaan Luke, koko nimetään Luke Wilson on petosmies, jolla on synkkä rikoshistoria, ja joka on saanut ilmeisesti vaikutteita The Wolf of Wall Street -leffasta, jossa Leonardo DiCaprio näyttelee pörssimeklaria ja rikollista Jordan Belfortia.

Jutussa kerrotaan, että Jordan Belfort on herra Wilsonin idoli. Väitetään siis, että Luke ihannoi kyseistä huijaria, joka ennen kiinnijäämistään eli leveää luksuselämää, johon lukeutui muiden muassa kauniit naiset, nopeat autot, hienot talot, ökyjahdit sekä tietenkin päihteet.

Luke on Daily Mailin mukaan nimennyt jopa Brittiläisillä Neitsytsaarilla sijaitsevan yrityksensä Straton Oakmont Ltd:n Jordanin yrityksen mukaan.

- ILMOITUS -

Luken väitetään olevan velkaa 2,3 miljoonaa puntaa tilaustyönä valmistetuista kelloista, joita mies ei koskaan toimittanut asiakkailleen. Väitetyt rikokset sijoittuvat vuosille 2016-2018. Jopa 17 ihmisen kerrotaan ”jahtaavan” kyseistä kellohuijaria.

Daily Mail uutisoi, että Wilsonin yrityksen toimistot Wall Streetillä, Lontoon Mayfairissa ja Hongkongissa ovat osoittautuneet vain maksullisiksi postiosoitteiksi tai ”virtuaalisiksi” toimistoiksi. Tosiasiassa hän pyöritti hämäräbisneksiään Etelä-Lontoon Vauxhallissa sijaitsevasta asunnostaan.

Ohjelmassa herrasmiesmäisesti käyttäytyvä Luke piiloutuu hienojen aurinkolasien taakse.

Discovery+

Sofia ja Luke seuraavat toisiaan myös Instagramissa, ja mies on käynyt tykkäilemässä Sofian kuvista.

Luken Instagram-tili on asetettu yksityiseksi, eikä hänellä ole kuvia julkaistuna:

Voisiko todella olla niin, ettei Sofia ole muka tiennyt ”ex-rakkaansa” historiasta näitä seikkoja?

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan mitä Sofian ”salaisuuksista” paljastuu ensi viikolla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sofia Jessica Belórf (@sofiabelorf) jakama julkaisu

- ILMOITUS -

Oho! Sofia Belórf haaveili kävelevänsä festareilla käsi kädessä Esko Eerikäisen kanssa! – ”Martina vetää ranteet auki!”

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
32 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]